Fem små fra naturens skattekammer

5 små fra naturens skattekammer.

5 små fra naturens skattekammer har jeg liggende på vent i lageret mitt. Like greit å slippe de løs først som sist.

5 små nr.2
5 små nr.3
5 små nr.4
5 små nr.5

5 var det og to med insekter. Skal lure på hvor mange arter det finnes i Norge.

Instagram som jeg jo ikke er veldig glad i samler jo mye natur. Blant de som får veldig lite rom der er denne dama https://instagram.com/natureogphoto Hun har jo også en blogg som du finner her Natur slik vi liker og se den, bare ikke på Instagram da så klart. Der skal natur være redigert til noe våre etterkommere aldri kommer til å få se.

Tror du de kommer til lure veldig på de gode gamle dager ?

Må jo si jeg gleder meg litt til den dagen jeg VÅGER Å SLETTE Instagram. Jeg liker jo å vise bilder, men vet enda ikke om noe bedre alternativ enn J……… IG og da Youpic.

YOUPIC er en klar favoritt der kan jeg bruke timer. Da mest foran pc`n koblet opp mot tv`n.

2 Kommentar postet

  1. Snille gode du <3 Tusen takk for at du deler det jeg elsker å holde på med. Må nok si at jeg er enig med deg, at instagram er litt oppskrytt. Det er jammen meg ikke enkelt å i det hele tatt bli "oppdaget" på den plassen der. Men jeg elsker allikevel å dele. Selv om veldig få legger merke til en. Man får ta vare på dem man har tenker jeg. Og når man får så gode ord, som jeg fikk hos deg i dag. Så er det innimellom så absolutt verdt det. Og en ting til du er en mann, som har utrolige fine bilder også <3 Vi er flinke, jeg og du <3 Og det beste som er, er jo å se at du har funnet litt foto glede igjen eller ? Synes å huske at du ikke helt fant den en stund <3

    • Visst er vi flinke, men det er det ikke mange som har funnet ut. Er ikke sik vedig glad i Instagram. Er der kun fordi jeg følger deg og andre jeg setter pris på. Jeg tenker vel litt på å utvikle foto videre å da skaffe meg noe eget kun med det. Desverre så er ikke det gratis så det får ligge foreløpig. Har tenkt det skal være mest mulig urørte bilder for jeg tror vel mange redigerer bare for redigeringens skyld. Middagen på en tallerken skulle man vel tro kunne vises uten å måtte gå gjennom Lightroom eller Photoshop 😂 “Sorgen og gleden vandrer i hope” står det vel i salmen og det er ikke Instagram sin skyld at jeg finner litt glede i det. Det gjør nok YouPic i så fall for der kan man lære av andre. Litt mer enn bare å slenge ut bilder og håpe at noen ser dem der.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist