Atle Lundhaug

Lære seg å lese.

Det å lære seg å lese var vanskelig som barn og om enn enda værre som voksen. Når lesingen i tillegg er av et menneske som ikke handler rasjonellt og ikke har evnen til å ta imot resonemang lenger da blir det meste man gjør feil. Medisiner er for noen mennesker meg inkludert et fremmedelement, noe man ikke tar. Da er det ganske så naturlig at det blir problemer. Problemer ble det for oss ved leggetid igår.

Det gikk bra helt til 1. pille da begynte h……… med et stressnivå farlig høyt. Når sannheten er at det er 2 piller som venter blir nivået av stress x2. Jeg skal ikke utdype det så værst mye mer enn å si at det tok nær 2 strake timer å få henne ned igjen. Utrolig slitsomt. Takk og lov ble natta fin til tross for en trøbblete mage på min kjære. Det ble å følge ned på toalettet 4 ganger etter kl. 03.00

Morgenen var herlig med lang frokost og alt det vonde fra igår kveld var blåst bort. Hjemmesykepleien på besøk og pille nr.1 gikk ned uten problemer. Fint, men samtidig leit å se at pillen fra Kari’s hånd gikk ned uten at hun stillte et eneste spørsmål men de 2 jeg skulle gi nesten ga krigstilstand. Så var det nok riktig måte å gjøre det på at medisinen mot Alzheimer ble styrt av hjemmesykepleien, takk. Godt det finnes mennesker med god dømmekraft når min manglet. Kosetur som vanlig med Vamp på blåholken og hjemme igjen akkurat tids nok til å få besøk av dementskoordinator Malin. Alltid like koselig med besøk av henne. Den gode samtalen blir extra god for meg som har måttet vende meg til korte setninger. Deter ikke mulig å klage på oppfølgingen fra Eidskog Kommune og til andre kommuner lær. 

Til og med en tur til Kongsvinger fikk vi med oss idag 👍😉 Nå sitter vi her begge to litt trøtte, en ny dag med rikere erfaring og veldig god samvittighet for det som yoghurtboksen skjulte.

Ha en fin kveld.

 

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist