Landskapsbilder er mangelvare hos meg
Utsikt over Sigernessjøen fra Rauhellavegen i vest.

Landskapsbilder er mangelvare hos meg.

Landskapsbilder er mangelvare hos meg så derfor slenger jeg ut noen nå. Det blir mer av den sorten vil jeg tro. Ny start her nå uten Facebook. Jeg har sagt før at Facebook blir borte når jeg har skrevet og delt innlegg nr.1000. Det har jo jeg gjort nå. Slik er det og slik blir det. Både Eli sin konto og min er lagt for sletting. Instagram lever som sagt også farlig, men får vente å se hvordan nye IG blir når den kommer.

Skrive kommer jeg sikkert til å gjøre. Skal vel gjøre mer ut av billedvisning her etterhvert så stille skal det ikke bli. Det blir hverdagen og bilder som blir tema her.

Så håper jeg bare at det fremdeles bli noen som stikker innom. Vil noen dele på Facebook så gjør det om du føler for det.

Utsikt mot vest fra Kristine Korsmos veg på Skotterud.
Her er langs Kristine Korsmos Veg er det tomter til salgs. Ikke så mange med hus på enda så dersom du går med boligplaner ta en titt på Nystuen boligområde på Skotterud. Ligger etter gamle Matrandvegen.

Disse bildene er jo tatt i Nystuen boligområde på Skotterud under kveldsturen med Eli igår kveld. Her blir det fine tomter.

Eidskog er en fin kommune å vokse opp i. Når den tid kommer også en bra kommune å eldes i.

Landskapsbilder krever jo litt mer utstyr så et nytt objektiv har jeg kjøpt meg. Det blir jo ikke helt ille med mobil heller. De to bildene er tatt med en iPhone xs og en app som heter ProCamera. For annledningen i HDR innstilling. Synes det gir fin effekt.

Bilde på topp er tatt med kameraet mitt et Nikon D850 og nye objektivet AF-S Nikkor 24mm f/1.8G ED for de som vil vite det.

Da skal Vamp og jeg ut å gå en tur for vi må hente Eli hjem i ettermiddag. I går var vi hos henne og gikk som sagt kveldstur. Hun var i godt humør å da bruker det å gå fint hjelpe henne å legge seg. Som før sagt godt og vemodig på engang, men hva gjør man ?

Jo det situasjonen krever.

2 Kommentar postet

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist