Opprydding i bilder og visningen av dem er det jeg har brukt mye tid på i et par dager. På lagringsmediene var det greit

Opprydding i bilder og visningen av dem.

Opprydding i bilder og visningen av dem er det jeg har brukt mye tid på i et par dager. På lagringsmediene var det greit for et program fant like og så var det bare å slette. Verre er det med Instagram for der gjør de det veldig vanskelig å fjerne noe. Merkelig egentlig ettersom de selv sier at det er en fordel med ikke så stort galleri.

En god venn som jeg har hatt på Instagram hele tiden ga meg noen råd om hvordan håntere galleriet. Ingen er som kjent spesielt glad i spøkelsesfølgere. Spøkelsesfølgere er slike som er der uten å like et bilde. Nokså ofte kopierer de også bilder, men jeg tror vel det er mest til eget bruk. Jeg synes jo at det er greit at folk bruker bildene mine. Hadde vel vært litt normal oppførsel da å gi bildet en anerkjennelse. Ettersom det duger å ha på veggen mener jeg.

Opprydding også i følgergjengen…

Opprydding også i følgergjengen ble det også. Alle som ikke hadde likt noe av de siste 50 bildene ble kastet ut kort og godt. Det var faktisk noen som ikke hadde likt et eneste et av 4036. Hva gjør de der da? Da ble det igjen 375. Noen sikkert sure, men det er slik det er.

En annen ting på min konto er at når jeg har fått 90 bilder der så sletter jeg bildet som ligger helt i bunnen. det skal aldri være mer enn 90 der. Jeg kan heller legge bildene her selv om de blir veldig komprimert. da blir det en slags belønning til de 50-100 som tar seg tid til å ta turen innom siden min.

Har jeg ikke noen lyst til å skrive noe så blir det bilder som ikke blir vist på Instagram. Det blir vel ikke mer enn et bilde i uka på IG er det vel som jeg har tenkt. Mest blir jeg aktiv der fordi det er jo noen jeg vil følge videre.

Da ble det litt høstfarger her. Høsten er vel den fineste tiden når det gjelder farger. Bladene får helt utrolig mønster.

Det var det for nå skal jeg snart en tur ned til Eli.

2 Kommentar postet

  1. Koselig med høstbilder. JEg skal jammen meg i gang med litt bilder igjen til høsten jeg også, hvis det bare blir litt SKIKKELIGE farger 🙂 Det liker jeg godt. Jeg er blogg-fan, Instagram er mer enn biting innimellom 🙂 Når jeg har noe EKSTRA fint 🙂

    • det skal du gjøre for dette er jo ikke likt fra år til år heller. Jeg ser på eika vår at fargene varierer fra år til år. Mobilen er jo et godt verktøy ettersom det jo oftest er med. Bare tull med et dyrt kamera når vi har den. En liten bønn fra meg……ikke klask på mer farger enn du ser med øyet ditt <3

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist