Slitsom helg og enda er den ikke slutt.
Vamp er trøtt etter to lange dager.

Slitsom helg og enda er den ikke slutt.

Slitsom helg og enda er den ikke slutt. Det har blitt et par veldig lange dager og de sitter godt i kroppen. Er stuptrøtt idag. Hadde nokså mye å drive med på fredag og jeg var trøtt på forhånd. Det er jo ikke slik veldig ofte jeg tilbringer tid med nærmeste familie så da sier man jo ikke nei til å være barnevakt en kveld. Nå er det jo ikke så mange som er så små at de trenger barnepike heller barnebarna våre. Eli og jeg startet tidlig livet med barn. Starter barnebarna våre like tidlig så er vi oldeforeldre innen et par år.

Som sagt så satt jeg litt barnepike utover fredagskvelden og litt utpå natten. Gutta går jo på skolen så de tusla vel til sengs kl.22.30 omtrent. Jeg brukte tiden til å slette bilder og en konto på Instagram. Svarthvitt kontoen min slettet jeg helt og så slettet jeg 2000 bilder på den jeg vanligvis bruker. Instagram har en uvane med å blokkere folk uten å si noe om hvorfor. For min del er det nok at jeg har uttalt meg kritisk om IG på Facebook. De følger med deg. Det skal du vite.

Slitsomt var det også med……

Jeg syntes også det ble litt slitsomt med diverse sosiale medier. Facebook og da Messenger har jeg også lagt for sletting. For å si det pent så savner jeg ikke FB. Dit skal jeg aldri mer. Litt verre er det med Messenger for der hadde jeg jo en del kontakt med folk. Jeg har jo en ren Messenger konto uten FB også, men den har jeg ikke lagt inn på mobilen enda. jeg er jo ikke vanskelig å finne for de som ønsker det uansett.

Whatsapp kontoen min gikk samme veien som de to andre. Alt har begynt å ligne FB. Får si at Instagram lever spennende hos meg, men det er jo noen jeg liker bildene til der så der må jeg bruke litt mer tid. Mye bilder kommer jeg ikke til å legge der før de gjør noe med alle fake kontoer og denne handlingen med følgere. Der vinner neppe jeg for her sitter man på begge sider av bordet.

Slitsom lørdagsmorgen….

Slitsom lørdagsmorgen ble det jo så klart. Jeg var ikke hjemme før 02.30. Bare inn med mat På Vamp og meg for på Toten var det håndballcup. Håndball er jo noe jeg gjerne ser. Skal faktisk ta noen turer til Kongsvinger å se på KIL damelaget utover vinteren. Lenge siden sist. Håndball er moro.

El-bil med den batteripakken som min har krever jo litt lengre reisetid. Jeg tør ikke prøve tur/retur Lena uten lading på veien nå som temperaturen er mye lavere. Det går nok, men er jo ikke spesielt festlig dersom det stopper heller. Har jo god tid da Vamp og jeg.

Håndball ble det og litt sosialt samvær også. Kanskje litt for mye også for jeg har ikke sovet mange timene. Var hjemme 02.30 i natt også. Håndballen går bra for akkurat nå vant Toten håndball jenter 12 kvartfinalen. Dumt jeg ikke var der da, men idag må jeg til Eli.

Jeg har ikke sett Eli siden torsdag og det er litt for lenge. Hoppe over en dag noen ganger jeg ikke er iform går, men to dager liker jeg ikke. På torsdag var hu hjemme og det var jeg som hjalp henne å legge seg i senga si også. Hun er så fornøyd når jeg pakker henne inn i dyna. Til og med ler litt. Håper det bli ofte det går å gjøre det. Liksom den sist kosen vi har dette. Må vel si at det er tungt etterpå for det gå fra henne slik. Du blir helt tom innvendig og det er ikke enkelt å få sove etterpå. Alzheimer sparer ingen.

Jeg sover fremdeles i saccosekken min nede med Vamp og han er veldig fornøyd med det. Vamp er gammel, jeg liker ikke dobbeltsenga og trappa er bratt.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist