Det livet egentlig handler om.

Så er det kveld igjen og det er tid for en liten oppsummering av dagen. Det kan være litt nyttig noen ganger for da er hodet tomt når vi går til ro. Det går fint nå om dagen så det er bare slike små ting vi trenger å forbedre. Det ble en helt perfekt morgen fordi det var en god natt uten noen forstyrrelser. Litt spesiell dag fordi det er tirsdag.

Jeg sa jo at det var tirsdag og det er dagen til denne gogutten. Vamp her en liten oppgave tirsdager og torsdager for da tar vi en tur ned på Helsetunet og besøker brukerne av dagsenteret. Er ikke sikker på hvem som har mest glede av det, Vamp eller våre venner der nede. En ting er sikkert, han har det veldig travelt ut av bilen og ned trappa. Jeg tror nok av det vi kan se at verdien av besøket er stor for alle parter. Idag var vi invitert til et lag med Yatzy og det kunne vi ikke si nei til. Disse timene vi bruker på Helsetunet er noe vi alle 3 gleder oss til. Det er bare så koselig og vi får anledning til å gi noe tilbake for hjelpen vi har fått. Det å fylle dagen med positive opplevelser er av stor verdi. Vi har fått gode venner og det blir mye smil og latter.

Det at vi gjør disse besøkene har også litt med å bli vant til omgivelsene for helt sikkre på hvor vår reise ender er ikke jeg. Det alternativet håper jeg aldri må brukes, men å ha det med i tankene må jeg jo. Plan B må nok ha det med litt langt framme. Jeg har jo ingen garanti for at min helse blir som nå i åra fremover. Det er mange ting å tenke på sjøl om man ikke vil. Det er tanken på framtida som er vanskelig å takle. Det er lett å si at man skal ta en dag om gangen for det går ikke å glemme hvor skjørt alt er. Det er jo ingen som kan fortell meg hvordan det ser ut til nyttår. Ikke engang til over sommeren vet jeg. Det er slitsomt og det går ikke å velge bort.

Vi lever for dagen med tankener litt for langt fremme.