Atle Lundhaug

Feberhett innlegg.

For å si rett ut i kveld blir et innlegg av den hete sorten. Kroppstemperaturen er så det kan stekes flesk på enda jeg fryser. Superundertøyet fra BS / Bekken & Strøm sitter på og under er det ståpels. Hvor høy temperaturen er aner jeg ikke og vil ikke vite det heller for som kjent er vi menn veldig syke når vi blir forkjølet. Et realt beinbrudd tar jeg som en mann +++ men en forkjølelse blir helt i andre enden av skalaen. Når det allikevel er så galt så har i hvertfall Gullhjertet mitt hatt en bedre dag enn i går for det har ikke vært så mye av alt i dag. Kan hende det er jeg som er sløvere enn vanlig.

Orker ikke lage noen analyse av hvorfor det blir slik på tirsdag og fredag, men jeg tror vi får gi opp det med dagsenteret. Nå er det andre ting på gang i kommunal regi som er like om hjørnet så vi får prøve på det. Det er vanskelig dette fordi vi jo egentlig er vant med å bruke fritiden sammen gjennom mange år og jeg tror det slår tilbake nå. Høres sukkersøtt ut, men jeg tror hun savner tryggheten jeg gir henne. Noen annen forklaring er det ikke. Det er jo også leit for meg når jeg tror at det er slik for da setter jeg meg selv først disse dagene og det blir det dårlig samvittighet av.

Som et ytterligere press på min febersyke kropp er jo min fars helse selv om det går bra etter omstendighetene. Han er jo på hjemlige trakter som sagt på 2A Helsetunet. Den avdelingen synes jeg vi eidskoginger skal være stolte av for der er det så hjemmekoselig at man nesten vil bli natta over. Bare blide koselige folk overalt.

Nå ble det ingen tur dit på oss for han hadde nok besøk idag tenker jeg, men i morgen får vi ta en tur om formen min er bedre. Det er vel far som er den skyldige i min forkjølelse, men det bor jo flere der.

Det ble en tur innom mor på ettermiddagen for å se om hun trengte noe. Der er det som alltid veldig lite jeg får lov å bidra med. Gode naboer ser etter at hun har alt hun trenger til enhver tid. Litt motsatt av det normale dette med naboer som følger med på om lyset er slått på og posten hentet. Svært så uvanlig i dagens kalde samfunn.

Nå har jeg tenkt nærmest å starte en slags djevelutdrivelse her ved hjelp av noe brunt som svir i halsen. Håper forkjølelsen rømmer.

Ha en fin lørdagskveld og takk for at du var innom 💓