Atle Lundhaug

Ja takk begge deler.

Dagen hos oss ble en slik ja takk begge deler, vi skulle gjøre det ene og hadde lyst på å gjøre andre så vi gjorde begge deler. Bilde mitt er også slik litt begge deler for fjær synes jeg er fine motiver og løv er jo også det. Vi er så heldige at det er mye løvtrær rundt omkring og så har vi fått flokker med duer. Derfor var fjæra og løvbladet der. Nok om det.

Vi var oppe kl. 6 idag så da ble dagen slik passe lang med mye tid extra. Noe av den tiden bruker vi på sykehjemmet blandt vennene våre der, men først ble det en  tur med Vamp. Nabo Svein var også ute på morgentur så da fikk vi en koslig prat også. Det var moro å høre at han syntes Eli så godt ut. Hun har hentet seg utrolig bra.

Vi hadde gledet oss siden forrige uke til denne turen ned til sykehjemmet for nå var krokpipa til vår gamle venn Tor kjøpt. Det var en pipe til besvær for det er ikke lett å finne noen som selger piper. Sverige ble reddningen. Ei krokpipe uten tobakk er vel et sørgerlig syn vil jeg tro så det ble en Rød Miks nr.2 som tilbehør. Jeg ble faktisk 64 år før jeg kjøpte en pakke tobakk. Den gamle hedersmannen ga bort et par tårer og et solid håndtrykk av glede. Det er ikke mye som er så godt å se som ekte glede.

Som vanlig ble det også en omgang Yatzy som jeg faktisk vant og det er ikke vanlig. Superfin trening for hjernen for alle.

Når det gjelder Yatzy så har vi brukt og bruker det mye for å trene hoderegning og jeg tror faktisk det er derfor Eli har blitt bra på hoderegning. Når vi spiller hjemme er det hun som skriver og summerer.

Til og med en skogstur greide vi få oss idag, men det ble dårlig med bilder. Det ble den du ser og et par av en kløvd appelsin. Du smiler du, men ta nærbilde av et par appelsiner kløvd på langs og tvers, fantastisk mønster.

Etter vi hadde gjordt middag tok vi et par timer med hvert vårt nettbrett for det vil jeg gjerne at hun bruker litt mer. Facebook gir ypperlig trening i å navigere. Hun klarer også det veldig bra uten hjelp, men hun blar seg jo litt bort enkelte ganger og må ha hjelp. Det er helt merkelig å se at hun greier dette for hun kan jo glemme ting på en time.

Jeg fikk i tillegg kopiert 150 innlegg over til min gamle blogg. Greit å ha dem på to steder og der kopien ligger er det enkelt å hente dem ned om det skulle bli ei bok engang da. Det var rart å se at det var lesere inne der også.

Nå har vi satt oss ned for å kose oss litt og da bruker gullhjertet mitt å sovne.

Ha en fin kveld du også.