Når gamle ” venner ” dukker opp.

Jeg må jo si at det ikke alltid er like moro å treffe gamle ” venner ” men kjører man med helt åpent kommentarfelt så er det meste greit. Det er ikke bare la……blogg.no jeg helst vil slippe. Får bare si det slik for jeg synes neppe en blogg er rette sted å ta en fight på. For å bli ferdig med det med lesere ikke lesere så vil jeg se den blogger’n som ikke bryr seg om leserne sine og selvsagt så gjør jeg også det. En ting med toppbloggerne er supert, de skriver for å gå lesere og det gjør de elendig bra. Utrolig er også at mange går inn for å kommentere at de ikke liker det de leser 😂  Hvorfor det ? Jo for å sole seg litt i glansen.

Kommer ikke til å gråte om jeg skulle noen gang få noen tusen.

Når Eli’s mor ble dement slet vi oss halvt forderve fordi vi ikke visste noe om sykdommen og heller noe om hvordan vi kunne gjøre ting som hjalp.

Når så Eli fikk sin diagnose begynte jeg å lese alt jeg kom over, men jeg klarte ikke finne noe om hvordan et liv som pårørende og omsorgsperson var. Derfor ble bloggen til og vi hadde begge bestemt at slik skulle det bli. Nå kan da kanskje noen som havner i samme uføre finne svar på noe.

Jeg skriver kjedlig fordi vi har et kjedlig liv slik det er nå, kjedlig fordi det er best for vår situasjon. Å vite at det samme skjer neste dag gjør en stor forskjell for en person som ikke skal ha for store utfordringer. Når vi går tur så går vi på de samme stedene for at hun skal kjenne seg igjen, det gir glede.

Så er det vel opp til deg som leser, hvorfor gå inn å lese noe du ikke liker. Det håper jeg du ikke gjør.

En ting jeg må si til slutt, hvorfor i all verden er det så ille gæli å ha lyst til å bli bra på noe.

Bildet du ser under er sett på 9009 ganger og er lastet ned av 320 forskjellige gallerier og jeg vil ikke si at jeg skammer meg så veldig over å ha skapt det.

Nei folkens vi må ha lov til å like oss sjøl, kanskje bare ikke skrive det 😂

Kan ikke annet si enn jeg gleder meg veldig til Se & Hør kommer med sin repotasje.

Jeg er ikke redd for å stå til ror’s i en storm sjøl om jeg ikke er sjømann. Hun skal aldri bli ” henne som fikk alzheimer du vet “