Atle Lundhaug

Nok en vinterdag.

I milliarder av år
har i dag blitt i går,
og den sola som går ned
står opp et annet sted.
Du kan hvile trygg og trøtt,
sette døra litt på gløtt,
og i morgen kan du åpne helt og se …

Kjerstin Aune.

Nå protesterer jeg mot kong vinter på denne måten for nå er vi litt lei vinter her hos oss, men tross alt så var det en fin dag. Det meste av snøen ble borte. Vi fikk oss en tur til Kongsvinger idag for å se litt folk for det har vært litt stille i påsken. Akkurat passe med folk for det så ut som alle hadde vært i Sverige på alle bilene vi møtte. Vi har gjordt unna litt husarbeide sammen idag for Eli hadde lyst på en totentur imorra. Så vi tar oss en rolig fin totentur med mat og kaffe. Hun er veldig oppegående om dagen og bruker mye tid på FB og litt IG. Alt hun gjør for egen maskin er veldig bra. Til og med bloggen min har hun besøkt idag. Humøret er på topp også og kan ikke bli bedre.

Det er så rart at det kan forandre seg så fort at jeg glømmer ofte heile sykdommen og det er litt godt i perioder. Det går jo ikke så lenge før jeg merker det da, men så lenge vi holder oss til vanlige rutiner så fungerer det. Får si at jeg ser mye lyser på framtiden nå som jeg kan slappe av litt. Hun gjør det meste av seg sjøl nå med minimalt med påminnelser. Det gjelder å holde et lavt tempo på alt, det vi ikke får gjordt idag utsetter vi til imorra.

Det ble en kveldstur med Vamp og en ny runde Yatzy når vi kom hjem. Eli liker brettspill og da spesiellt Yatzy for da er det hun som styrer skriving og summering. Det er moro å se hvor fint hun hånterer det. Vi har det moro samtidig som vi øver på noe. Slik er det hver dag. Alltid øving på noe og det har gitt resultat.

Jeg håper andre i samme situasjon også prøver vår måte for jeg tror det meste ligger der av løsninger for å bedre livskvaliteten.