Atle Lundhaug

Rett tid når er det ?

På et eller annet tidspunkt må jeg jo begynne å bruke denne hjemmesiden så da får jeg prøve litt nå i dag. Jeg har litt av en jobb å gjøre for å få alle gamle innlegg over hit, men er da i gang med det. Går litt treigt dette for det er veldig uvant. Litt spesiellt dette for nå aner jeg jo ikke hvem jeg skriver til. Min solide støttespiller ønsker seg nok en litt mer proffesjonell meg, men jeg er redd for at jeg nok kommer til å fortsette skrive rett i ruta som jeg kaller det. Dersom jeg skal kladde så blir nok mye redigert bort, slik er jeg.

Det kommer fortsatt til å bli helt på kanten av det en med høye karakterer i norsk synes er godtagbart, men det er en årsak til at knekten ble tømmerhogger istedenfor en i dress. Klare begrensninger er å finne over alt. Jeg har kun en god egenskap, jeg gir aldri opp noen gang. Med et humør omtrent som en sinuskurve snubler jeg fram i livet og faller stort sett hver dag, men jeg vet hvordan jeg skal stå opp igjen.

Da er jeg igang og så håper jeg at vi kan treffes også her dere som følger med Eli og meg. Tror jeg tør si at hjemmesida mi er åpnet nå og så får jeg bruke helga til å lime og klippe.

Håper du bruker litt tid til å gjøre  deg kjent med sida for her finnes det et forum som vi kan bruke til å utveksle erfaringer og gi hverandre gode råd. Prøv deg gjerne frem.