Atle Lundhaug

Så var det fredan igjen.

Da var det igjen fredag og litt kos. Det ble litt sein middag idag for vi holdt på med en glassvegg på badet som tok litt tid. Opp var vi litt seint også for klokka ble 7.30 før vi tok oss ut av senga. Ikke så glad for å sove så lenge jeg da men………..

Hun sover mye Eli, men hun trenger det også for det er ikke så greit. Tror nok økningen i styrke på medisinen merkes. En annen ting som er blitt mye verre er søthungeren. Hun har alltid vært glad i søtsaker og ikveld spiste hun nesten ei hel plate Freia mjølkesjokolade, den er på 2oog. Før når vi var ute og gikk fikk hun ned 1/2 plate så nå må vi begrense dette noe tror jeg. Vi beveger oss alt for lite til at hun kan ta inn så mye søttsaker. Det er litt vanskelig å si at nå er det vel nok for du furter hun veldig. Hun har gått fra å være et utemenneske alltid på farten til å bli mer stillesittende. Liker dette litt dårlig for matlysten er jo også veldig stor. Vi har da nok problemer om vi ikke skal måtte slite med overvekt også. Prøver å få henne til å få lyst på litt innetrening igjen , men har ikke lykkes særlig godt med det. Vi får prøve da vi har unnagjordt siste økningen i medisiner.

Har mye å si for meg å være litt mere aktiv for jeg trives ikke så godt med å sitte stille. Jeg vil helst ut i skogen, men det er ikke så lett å få til når hun ikke vil så det får vel være nok å gå rundt etter skogsbilveiene her. Vi får prøve litt etter litt å komme oss til skogs når det blir vår. Idag var det så fint ute at vi godt kunne vært ute 4 – 5 timer istedenfor 2 timer. Ergelig når været er så fint, men slik er det. Utover det at jeg skulle ønske at vi var mer ute så har vi det helt topp så jeg får vel bruke litt mer energi på å få henne mer ut.

Små bekymringer som lar seg løse litt etter litt.