Så var det meste av dagen unnagjort.

Som jeg bruker si så begynner egentlig vår nye dag ved leggetid dagen før. For at dagen skal bli best mulig må søvnen også bli best mulig. Det med å gå til ro litt før vi går til køys tror jeg gir Eli en god natt slik at vi kan klare oss mest mulig uten noe å sove på eller på et minimum. Sovepiller gjør at morgenen sleper seg avsted og hun er trøtt langt utover formiddagen.

Idag klarte vi å sove helt til 7.30 så da fikk hun 10 strake timer og helt uthvilt fra morgenen av, det er bra. Det vanlige besøket av hjemmesykepleien og alltid blide Linn – Chatrine. Blitt en vane disse besøkene og om to dager er vi ferdig med oppstartdosene med Ebixa. Tror den virker bra på gullhjertet mitt, men vi har også klart å få ting inn i gode rutiner i tiden etter innleggelsen. Bare slike enkle ting som å rydde ut fra oppvaskmaskin var vanskelig, men nå havner alt på rett plass. Middagen var det nok jeg som gjorde mest av idag for hun var litt trøtt. Det ble mye frisk luft idag.

Støvsugeren og vaskebøtta måtte frem ikveld for Vamp hadde med seg mye gørr inn i ettermiddag for sola og mildværet har tæret på den frossende veien. Til slutt måtte støvfilla også fram for soverommet vårt var støvete etter slåsskampen med de forb…….dynetrekka med åpning i enden for noe drittt. Sikkert en mann som har funnet på det siden vi ikke er så praktiske i huset.

Nå sitter vi her Eli har tatt en tuppelur og jeg sitter og skriver litt om idag. Det er ikke så mye som skjer lenger og det er jeg veldig glad for. Det er som å være i himmelrike i forhold til desember og deler av januar. Slik er livet hos oss akkurat nå i kveld.

Ha en fin kveld.