Seint innlegg i dag.

Det ble seint før jeg fikk satt meg ned og slappet av litt for vi har hatt mye å gjøre idag. Jeg ligger litt etter det som var planlagt for det blir litt mye innearbeide også. Så fant jo også kong vinter ut at han ville bli ei stund til, det ble snørydding på morran. Litt extrajobb over alt.

Vi har vært ute mye idag og fikk oss en tur i skogen så det ble mye rart i kameraet mitt. Den den du ser over var en liten tass jeg fant i mai 2016.

Gullhjertet mitt fikk mye trim og mye frisk luft idag så hun sover litt i godstolen sin. Det er bra med disse 2 timene hun bruker sove før vi går og legger oss for da får hun 10 timer søvn og er utvilt på morran. Idag la vi inn pillene hennes i en dosett slik at hun kan øve seg på å ta dem sjøl. Vi har blitt enig om at det er 2 stk hun skal ta, Ebixa mot alzheimer og Remeron mot angst, de andre har mest med søvn å gjøre så de trenger hun ikke nå. Da er vi på et nivå hun forstår.

Det er litt som om alt er helt som for 1år siden siden lite til jeg glemmer meg å prater for mye i detaljer, da ser jeg på henne at hun ikke greier å følge med. Det er her andre blir litt lurt for det ser ut som hun følger med, men det gjør hun egentlig ikke. Noe ganger når hun har pratet i telefon med en av våre døtre og jeg spør hva de sa så klarer hun ikke å huske hva det var, det er borte med en gang.

Hos henne ser du ikke hverken på utseende eller adferd at hun har alzheimer. Det er veldig uvirkelig til tider og om jeg tenker for mye på det så blir jeg veldig lei meg. Da føles det veldig urettferdig, vi har levd et enkelt liv ute så store krav til noe. Jeg tenker litt på andre som er avhengig av alle slags statusting for å føle seg bra og i tillegg bruker kroppen sin som søpplebøtte. Vi har gjordt tvert imot alt det og allikevel har gullhjertet mitt blitt rammet av dette. Veldig vondt å tenke på.

Noen er lykkelige på grunn av. Vi er lykkelige på tross av gullhjertet mitt og jeg 💓💓💓