Atle Lundhaug

Spam og en salig blanding.

Sover nok litt dårlig med søvn om dagen for det er varmt på soverommet. Vi har tykke vegger og da er det kaldt lenge utover våren, men når alt som nå er veldig oppvarmet da blir det veldig varmt også. Det var 25 nede i 1.etasje da vi sto opp. Oppe i 2.er det lavere under taket så der er det varmere, men jeg stortrives i varmen så det får heller bli en siesta på dagen. Vi fikk litt besøk av hjemmesykepleien igjen i dag og det var veldig moro at Marianne så at Eli så mye bedre ut. Som sagt er hun nå helt medisinfri og så får de som vil mislike det. Hun skal ha et liv så lenge hun kan og jeg får heller ta den støyten med at hun krever mye mer. Nå kan vi sitte under taket å prate i finværet og det gikk ikke så bra før. La gå hun flyr litt ut og inn på toalettet, men er selv mye mer bevisst på at det kanskje ikke var nødvendig. Magen eller som jeg tror er nok i hodet er jo ikke mye bedre, men enklere å avlede henne nå. Det blir slitsomt som fy dette, men det gir mer. Disse antianti greiene blir en lei cocktail tror jeg da. Nå ser jeg jo litt bakdelene uten også for som i dag har hun jo vært mye mer sutrete som vi sa om barna våre enkelte dager. Synes vel det er en bagatell selv om det er irriterende nok. Det var verre før.

Vi har stablet vinterved igjen i dag, men det ble til slutt for varmt i sola. Det blir også veldig mye klaging da for det blir jo veldig varmt med jakke og svarte joggebukser. Etter mye om og men ble det til slutt skifting og hva passer da ikke bedre til å stable ved enn de lysebrune penbuksene og hvit t-skjorte. Det var da vi ga opp vedjobben for i dag. Som du forstår så er det nok å bli oppgitt av om man fokuserer på det. Jeg velger å hoppe bukk over småting for å unngå bli oppgitt selv. Vi får heller prøve å glede oss over sommeren som ser ut til å ha festet grepet en måned før tiden.

Har også tenkt mye på dette med deling på Facebook og ønsket mest av alt å slippe det. Det hadde vært en fordel om alle dere som kommer via privatsiden hadde gått via https://facebook.com/atlelundhaug

Slik som det er nå er jeg en proff spammer 😂 Jeg tror vel kanskje de fleste som ikke liker mine spamforsøk for lengst har brukt de tre °°° øverst til høyre så de slipper å få dette inn hele tiden. Det viktigste på Facebook er jo tross alt “ liker “ det er som på Instagram “ like4like “ Det har jeg erfart veldig i det siste for nå er kun de trofaste følgerne igjen der. Jeg rekker ikke med å se på alt og alle lengre.

Skal også i forbifarten nevne at min gode mentor Jan B Sørensen med sin meget kreative hjerne pønsker på noe nytt på hjemmesida mi. Jeg har jo et brennende ønske om at jeg skal få til noe som kan gi hjelp i hverdagen for flere. Aktive lesere/følgere vil gi det resultatet jeg håper på. Forumet skal bli en del av det, men også andre ting er i emning. Dette med at flere sammen kan bære mye mer er noe jeg er opptatt av. Tror vi som står i dette og du som har gjort det sitter med mye kunnskap som går tapt. Kanskje er dette også kunnskap som til slutt vil være med på å løse gåten. Mange i det nettverket jeg har fått jobber med dette daglig og sitter også på veldig mye kunnskap. Den håper jeg flere kan nyttegjøre seg. Så bare på de 14 dagene Gullhjerte mitt var på 3c så lærte jeg mye fra de som tok vare på henne. Vi må bare fange opp dette som de leser av våre kjære ellers kan vi ikke greie denne oppgaven. Jeg maste og pratet på min måte, men i svarene jeg fikk lå lærdommen. Nettverksbygging er viktig i andre sammenhenger så hvorfor ikke her.  

Håper at vi får til dette i en eller annen form slik at også du som sliter i hverdagen kan finne energi til både deg selv og den du så gjerne vil skal ha et godt liv.

Det er jo det alt handler om.

Nå skal vi ta å dra opp til Hønnsjøen og la Vamp få seg et bad i varmen.

Ha en fin ettermiddag du som følger med oss det er litt agurktider her nå om dagen. Til deg som har gjort bruk av de tre små °°° så ønsker jeg en spamfri ettermiddag.

Vil du bli spamfri så bruk den metoden.