Atle Lundhaug
skilsmisse separasjon
Skilsmissen er et faktum men ikke for Eli og meg. I vestmarka kirke giftet vi oss.

Tre kirker.

I dag var det mye på blokka, men lysten til å gjøre noe som helst manglet så da ble det å sette på noen klesvasker. Det gjør seg jo selv bare at man må henge det opp og ta det ned igjen. Så nå er to tørre og en på gang og da blir det stryking i morgen. Jeg var fremdeles litt lei meg etter at Gullhjerte mitt var nokså ufin i går kveld. De sitter godt disse tankene når det blir slik for det blir så veldig synlig at det skjer ting med henne. Det var nok bedre med henne i dag for hun satt og heklet fikk jeg vite utpå formiddagen. Jeg hadde lyst til å dra ned, men lot det være for hun skal få ha noen rolige stunder. Tror mest det er da jeg kommer hun blir slik for det har jo alltid vært meg som har kjørt henne dit hun skal. Det er jo tungt å se henne slik så nå drar jeg heller litt mindre. Vi får prøve 3 dager i uka en periode og hjem en dag i helga. Jeg har jo ikke lyst til at det skal bli slik at jeg gruer meg til å besøke henne heller.

Vi tok oss en biltur Vamp og jeg for å sanke litt bilder av plasser der Eli og jeg har vært en del da vi syklet rundt omkring på turene våre. Som regel finner jeg jo noe som jeg synes er fint, men i dag var det helt tørke. Eneste vi fikk var bilder av tre kirker og ikke ble de særlig bra heller. Hvorfor ikke det kan du jo spørre og det er vel fordi tungsinnet skygger for øynene. Skal man se vakre ting så må liksom stemningen være til stede. Mangler den så blir ingenting slik jeg vi, slik er i hvertfall jeg skrudd sammen. Den turen ble jeg bare enda mer deppa av. Et sengeskift til fikk jeg kjøpt og et nytt bestikk som jeg har tenkt på lenge. Blir det flere slike dager så skal jeg kjøpe meg litt nye asjetter for de vi har er gamle og mange knust. Kan med fordel kaste noe for her er det mer enn nok allikevel.

Så var det dette kjøkkentaket som ikke er ferdig enda så i morgen må det til pers for nå har jeg lyst til å bli ferdig denne uka. Det hadde vært så moro å ha det ferdig til hun skal få komme hjem en tur. Denne gangen må det bli på søndag for jeg skal være litt barnevakt på lørdag kveld. Jeg rekker nok begge deler, men hun er ikke så enkel å ha med å gjøre når hun skal tilbake så det kan fort bli et pes. Hun får komme hjem på søndag for så har jeg hele kvelden på meg dersom det blir vanskelig.

Skal legge meg tidlig i kveld også for dette med å sitte oppe halve natta blir en uvane om det får fortsette og jeg synes jeg alltid er trøtt nå om dagen. Nå som jeg kun har tv via nett så kan jeg se på senga med nettbrettet for det er et utmerket sovemiddel merket jeg i går kveld. Jeg våknet på morgenen med nettbrettet på magen.

Er fremdeles illsint på Instagram for de vil jo at jeg skal bytte til bedriftsprofil og kjøpe promo. Jeg byttet i går kveld og hekta meg på promobølgen og hva skjedde da ? Instagram avviste annonsen, ja hva skal man da si ……………………………. Nei, det skal jeg ikke si denne gangen, men jeg kuttet bedriftsprofilen direkt. Idioti og kun laget for å suge enda mer penger ut av folk. Forresten så representerer heller ikke hjemmesiden min et firma heller. Usj nei. Det blir helt klart færre bilder ut på IG. Da viser jeg flere på hjemmesida og på Flickr.

Har du egentlig tenkt på hvor mye reklame som skyller over deg ?    

Tre kirker ble det og bildet på hedersplassen er selvfølgelig Vestmarka Kirke i Eidskog. Aner ikke hvor mange ganger jeg har tatt bilde av den. Det spesielle med den er beliggenheten oppe på en topp og den viser på den måten sin styrke for de som måtte trenge det.

Med høyere bein i Sverige kan du kalle dette bildet.

 

Dette er jo kirken i Skillingfors.

Dette er Eda kirke.

 

#noedit