Atle Lundhaug

Vi kjemper videre på vår måte.

Dagen idag begynte for oss her i Gammelstuen i går kveld. Helt slutt begge to da klokka viste 22.00 bare å legge seg. En youghurt for å ha noe å sove på, litt tannpuss og så var det bare å dra dyna på plass. Vi har tv på soverommet og med den på tv6 sovnet vi ☺

Presis kl. 06.30 var vi igang igjen med morgenstell og selvfølgerlig frokost med bilder. Var litt lat på morran så støvsugeren og moppen fikk hvile og jeg keste meg extra lenge med bildene mine. Årsaken til den extra tiden var at Eli skulle sminke seg idag for en dag uten sminke var nok, idag skulle krigsmalinga på. Om det tok lang tid før så tar det enda leeeeeeengre tid nå. Ikke fornøyd , av med det og på med ny 😂  Krigsmalinga var omtrent akkurat klar når bilen til hjemmesykepleien i Eidskog kom opp bakken.

Idag ble det en ny bekjentskap nemlig Catrine, også hun blid og fornøyd. Lurer litt på hva alle våre gode hjelpere får i kaffen før de drar ut ? Alle er full av smittende godt humør og som sagt er dette i ferd med å bli et aldri så lite høgdepunkt på morran. Idag var det dag 2 med økt styrkegrad på Ebixa pillen, 10 mg og vi har ikke merket noe spesiellt. Det er bra for da er vi i rute.

Vi tok en tur til Sverige idag for noen t-skjorter og noen joggebukser var på ønskelista. Da vi kom til Thonsenteret merket jeg for første gang på en stund den onde i hennes hode for hun kjente seg ikke igjen. Alle butikkene var flyttet på etter hva hun husket. Vi gikk rundt til den andre inngangen og da bledet rett for henne. Den delen ble byggd først så der fant hun fram. Litt rart for nye delen har vært der en god stund den også.

Klær er vanskelig for hun tar stadig feil størrelse, størrelsen hun brukte for et par år siden, det er den hun velge fremdeles og det passer jo ikke nå. Prøving av de samme klærne er en tålmodighetsprøve for henne mest, men også for meg. Veldig rart å se hvor sikkert hun bruker bankkortet sitt for det gikk ikke rundt juletider. Vi har trent mye på det og detser ut til å fungere.

Det ble en lang dag for meg for etter kveldsturen med Vamp som vi helst prøver ta rundt kl.16 ble det å lage middag. Etter middagen og ryddinga ble det støvsuging og vasking som jeg bruker ta på morran. Så nå sitter jeg her fornøyd med nok en ny fin dag unnagjordt. Eli sover litt i godstolen sin og jeg skriver blogg. Det er nå jeg skjønner hvor trøtt jeg er, for trøtt det er jeg. Det tar mye krefter å øve på de ting som var en selvfølge før. Likevel synes jeg det er greit for nå er vi inne på den veien vi planla vi skulle gå i september, det gir nye krefter til nye dager. Beste av alt er at bortsett fra Ebixa mot alzheimer på morran så er det kun Remeron vi bruker nå ved leggetid. Da er hun helt fin om morran. Nattesøvnen er bra med den ene.

Sjøl trenger jeg ingen pille for å få sove for jeg har gullhjertet mitt som sørger for at jeg sovner med en gang jeg hører at hun slapper av.

Jeg er trøtt, men ville ikke gitte bort et sekund av den tiden vi har sammen,

Det kalles kjærlighet.