Atle Lundhaug

Å fly mot sola.

Nå slår vellingklokka på Nordfjell Gård 8 slag og det er litt ro igjen. Når alt med motor har stilnet så er det liksom tid for å sette seg ned og finne en rolig tanke å reise med. Det er jo det jeg gjør, reiser i vei til en verden med litt mindre problemer. Det er der alle drømmene ligger lagret. Drømmer som kanskje aldri vil bli til noe annet enn drømmer, ikke fordi det ikke er mulig å realisere dem, men fordi jeg ikke kan. Jeg er ikke bitter på livet jeg har fått for jeg har da tross alt en misjon her i denne verden, det å gjøre livet litt enklere for gullhjertet mitt. Tenk så enkelt det hadde vært å kunne velge, men tenk så trangt det hadde vært der ved valgets alter. Alle vil jo helst ha alt så da er det bra at man ikke får det, jeg hater å stå i kø.

Drømmer er jo til for en ting, noe å drømme om, så enkelt er det. Jeg vet ikke om jeg drømmer så mye, men jeg vet jeg drømmer om å fly opp mot lyset. Jeg tror vel ikke det er sola for lik Ikaros som styrtet til jorden da vingene av fjær og voks smeltet ville vel jeg også falle ned. Undrer på hva Ikaros drømte om. Sikker var det ikke at han skulle styrte til jorda.

Jeg lå på ryggen i gresset og tok bilder av ravneparet med unger som vi har her. Ikke så merkelig egentlig, men når jeg fikk se bildet på nettbrettet mitt var det som om de fløy mot sola enda det ikke er et motsolsbilde. Det lignet på det jeg drømmer. Undrer på hva det betyr.

 

 

Hva drømmer du ?

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away…..

R Kelly