Atle Lundhaug

Å øse vann fra en tom brønn.

På nytt får jeg vel si det ble ei katastrofe natt. Tror jeg gikk og la meg rundt kl.23 og lå våken til nesten da jeg brukte dra i skogen da jeg jobbet. Heller ikke i natt ble det såpass som 4 timer Det har ikke skjedd ei natt at jeg har sovet over 4 timer. Det var jo heller ikke mye søvn de siste to ukene Gullhjerte mitt var hjemme. Det går veldig utover matlysten også så det er ikke bra i det hele tatt. Får tro det snur dette, men av seg selv gjør det nok ikke det. Vi fikk da tatt helgevasken Vamp og jeg så da er den gjort. Det blir litt mindre jobb nå som ingen vandrer ut og inn i et kjør. Allikevel så hadde det vært mange ganger bedre å måtte ta fram støvsugeren et par ganger om dagen enn slik det er nå. Dette er ikke et liv jeg er vant til og har store problem å forstå hvordan jeg skal venne meg til det også. Det blir bare feil alt sammen. Jeg har holdt på ute resten av dagen bortsett fra en tur til KK Skog og Hage. Alltid like hyggelig å komme dit. Nå hadde han Knut fått en ny ATV, en side by side, og den kunne jeg godt tenkt meg, men da må jeg nok først selge den jeg har og den har jeg både hjul og belter til. Hjulgående om sommeren og som en snøscooter om vinteren bare verre så den har jeg mye glede av. Man kan ikke kjøpe alt så da må man selge noe.

Pia og Kjell Ivar var på besøk hos mamma i dag og det gikk bra til de skulle dra, men da ble det litt tøft for alle. Hun kjente begge to igjen så det var sikkert moro. Hun heklet i dag også Eli så jeg får lete fram heklekurven hennes og utstyr. Jeg fikk et par bilder av henne idag og det var både leit og godt. Jeg har jo ikke sett henne på en uke nå og har mest lyst til å hente henne hjem for godt. Skulle jeg ha gjort det nå så hadde det gått riktig galt for nå er jeg om aldri før utslitt. Gudene vet hvordan det hadde gått.

Jeg får vel prøve å finne et tidspunkt som jeg kan besøke henne på. Får vel vente til over helga, men da får det bare stå sin prøve for jeg savner henne veldig. Vondt blir det uansett, men jeg er redd for at hun skal få det veldig vanskelig da jeg reiser fra henne. Fra før er hun jo vant til at da jeg kommer skal hun hjem. Det blir vel å gjøre som da hun var på Sanderud i januar 2017, i morgen Eli var det jeg sa hele tiden da var det verre for da hadde hun tidsbegrep, nå vet hun jo ikke når på døgnet det er. Kanskje skulle jeg gjøre som jeg gjorde da hun var på 2a å besøke henne på kvelden og så satt jeg der til hun sovnet. Egentlig lå jeg på sengekanten og det føltes godt fordi hun sovnet lett, hun var trygg da. Da hun våknet hadde liksom jeg reist i skogen trodde hun. Får håpe det går greit etterhvert for da kan jeg dra til henne hver dag og da får vi jo et slags liv. Jeg er jo like glad i henne selv om hun ikke er min gamle Eli. Det er nå jeg savner en oppskrift på hvordan gjøre dette så skånsomt som mulig for henne. Jeg vet hvordan det blir når jeg kommer hjem til tomt hus,tom stol og tom seng. Det har jeg prøvd før.

Det har gått 2 år og jeg kan fremdeles ikke forstå at dette hender med oss. Ingenting kan jeg få gjort, det eneste er å prøve ta vare på det hun var glad i, hjemmet sitt. Det skal jeg i hvertfall gjøre. Skal lure på om noen som ikke har opplevd dette selv kan fatt hvor vondt og vanskelig det er å se at et menneske du har elsket i snart 50 år forsvinner så brutalt ut av ens liv. Det å skulle bygge seg et slags nytt liv blir som å øse vann fra en tom brønn.

Så får vel jeg ta kveldstur med Vamp for det var også blant de tingene hun var glad i.

Ha en fin fredagskveld.

 

#bloglovin