Atle Lundhaug
cof

Jeg savner jo Eli.

Skulle ønske jeg kunne si det går bra, men det gjør det jo ikke. Jeg sovnet ikke før langt på natt for senga er så stor å ligge i alene. To dyner to puter til en person, senga blir liksom for stor. Jeg ligger på Eli’s side for det har gitt en god følelse før da hun har vært på avlastning, men nå gjør det ikke det. Det ble å sette på radioen for det er så stille i huset. Jeg sovnet vel til slutt for jeg våknet kl. 9. Det er altfor sent for meg for da kommer jeg liksom ikke i gang. Det ble å se på bilder til en kaffekopp for maten vokste i munnen. Riskaka med gulost forsvant da til slutt, men det ble ikke flere, det ble en nektarin for det liker jeg godt. Jeg fant frem nettbrettet til Eli og så på bildene hennes fra hun fikk brettet. Det var mye minner der så kanskje var det dumt. Det ble en vond formiddag. Jeg savner jo Eli. 

Det ble jo ikke så mye bedre av at det kom to brev fra kommunen som handlet om Eli. Jeg liker ikke å miste oversikten og det har jeg gjort nå. Som sagt blir den økonomiske hverdagen en helt annen. Den går fra å klare seg bra til å klare seg. Jeg liker ikke overraskelser så da gikk mye av ettermiddagen med til å kvitte seg med enda mere ting som kanskje jeg ikke trenger. Fra før har Glåmdalen forsvunnet og nå ble det Canal Digital. Endelig fikk jeg bruk for ChromCast’n som har ligget så fint i esken fra jeg kjøpte den. En gang er den prøvd og da synes jeg bildet bildet ble for dårlig. Denne gangen brukte jeg pc’n og det ble veldig bra. Nå ser jeg på Golden League stevne eller hører på for å si det slik. Helt unødvendig å betale for.

Jeg fant en drøss med gratis muligheter og den ene timen jeg ser er nok. Da får jeg utnyttet ei stor datapakke også. 

Jeg har ikke ringt for å høre hvordan det går med Gullhjerte mitt i dag av den grunn at skulle det ikke være så bra så blir det dårlig med søvn i natt også. I morgen tar Pia en tur dit så da får jeg høre. Da skal Eli få bildene sine og så laget jeg et til 3c også. Det blir flere etter hvert dersom de vil ha. 

Da skal jeg prøve å legge meg litt og håpe på litt bedre søvn i natt.

cof