Atle Lundhaug

Bevistløs tilstand.

Årets første dag føles akkurat nå som at det skal bli min siste, jeg er ikke trøtt mer mot det bevisstløse. Nå er det nesten 1mnd siden dosen med Remeron ble økt for å få bedre søvn på henne. Får vel kalle det vellykket for nå våkner hun kl.2 nesten hver natt og bedriver trappetrening. 1 år med denne som nå ikke virker mener jeg er nok. Problemet er at hun sovner oftest mellom 18.30 og 19.30 så da er hun ferdig utpå natten, ergo er den forbanna pillen i høyeste grad unødvendig. Hvordan skal jeg kunne unngå denne tidlige søvnen hennes ? Ta den gamle kjeppen til farmor å slå henne litt med den over bordet ? Ser ut til at jeg må innrette min søvn etter hennes søvnmønster med alt hva det innebærer. Det blir litt av et liv å sitte her ved kjøkkenbordet og se ut i mørket, men slik må det bare bli. Ser ut til at det snart er jeg som trenger antidepressiva så det er bare å knaske i vei.

Skal lure på hvordan det hadde vært uten noe som helst ?

Da fikk jeg lurt meg til en god times tid med søvn og det var av det bedre slaget også. Hodet blir litt klarere med litt søvn. Har ikke kommet ut av huset enda heller for det måtte til litt støvsuging og vasking. Det var ikke mye hjelp å få i dag for hun er ikke i nærheten av å være i form. Det syns i hele ansiktet hvor trøtt hun er. Skulle ønske meg at det ble litt mer stabil dagsform snart, men tør vel ikke håpe helt på det. Kanskje skal det være slik nå, men det nytter ikke å gi opp heller.

Da har Vamp og jeg fått en tur, ryddet bort snøen som falt i natt og fått med oss litt bortoverski og slappet av litt. Eli vil helst ikke ut og da får hun heller være igjen inne. Det er jo som sagt godt å få litt tid alene også. Det er vel ikke turer ute som er det viktigste heller nå, mer det å finne ro. Hun blir vel mer med når vårsola kommer tenker jeg. Nå teller det mest å få til hverdagen best mulig.

Lager meg et litt annerledes opplegg her på bloggen nå slik at jeg kan få en times tid helst med øynene igjen utpå kvelden. Da blir det slik at jeg skriver litt på ledige stunder og så samler jeg dette til ett innlegg.