Atle Lundhaug

Biltur i tåkehavet.

Det skulle vært et fly her, men det ble Nes kirke like før Vormsund. Om det høres litt kryptisk ut så er det slik at vi skulle en tur til Gardermoen å hente vår datter Linda i kveld.

Før vi kom så langt våknet vi igjen til snø litt for tidlig. Som vanlig sov Eli sin Tornerosesøvn, det er ikke mye å utsette på søvnkvaliteten hennes lengre. Jeg blir alltid liggende en stund å lytte for å høre at hun sovner. Det er litt godt også å ligge slik og merke at hun forsvinner inn i drømmeland, da blir også jeg rolig. Vi hadde extra lang frokost idag for været var ikke særlig innbydene, snø og regn et skikkelig drittvær. Vamp var veldig rask når han var ute og tømte blæra. Det ble da ikke så værst vær til slutt så vi fikk oss da en rundtur med Vamp. Litt regn var det så kameraet fikk være igjen hjemme. Vanntett Sony Xperia Z5 gir også fine bilder. Dråpejakt med extralinse er moro og idag ble det mange. Litt svartvittbilder av dråper for det liker jeg godt.

Mye trafikk på E16 for i Sverige er det jo åpent idag. Vi måtte jo den veien for å komme til Gardermoen. Sanngrund er et fint sted å stoppe om man er sulten og kjører E16 her er de  http://sanngrund.no

Vår eldste datter Linda er kokk der ellers hadde det neppe blitt denne snikreklama 😂 Det er ikke vanskelig å anbefale en stopp for du trenger en hvil før du skal slåss med andre norske i polkø. På vegen heim kan du godt bruke noen kroner på god mat ettersom du sparte mye på det du smuglet med deg over grensen. Det ble vel noen flasker extra.

Vi spiste småbiff på en stor tallerken som var full så her får du mye mat for penga. Lyst og fint over alt og du trenger ikke vente lenge før duppedingsen rister og blunker at maten er klar. Maten den var god den og Eli greide ikke spise opp alt så mye var det. Stjerner er jo populært så her blir det full pott hos oss  🌟🌟🌟🌟🌟  Verdt et besøk.

Det skulle som sagt vært et fly her, men vi bare hørte flyene for tåka var tett der vi sto for å lure til oss litt flybilder. Det ble kun en skugge i tåkehavet. Vi fant igjen Linda etter litt ulovlig kjøring, men da slapp hun jo å gå noe særlig. Turen hjem gikk bra ikke så mye trafikk heller og nå sitter vi her og koser oss. Lave snorkelyder forteller at det var mange inntrykk å fordøye etter bilturen for hun sloknet direkt.

Så får vi se imorgen hvordan dagen ble når vi setter oss i gostolen igjen.