Atle Lundhaug

Da var det slutt på helga.

Idag var vi også oppe kl.06.30 det har gått seg til på det klokkeslettet. Vanlig morgen bare litt tregere alt idag og hun var ikke helt i form. Kan vel hende hun kjenner av den styrkeøkningen på Ebixa’n det var dag 4 med 10 mg. Nytt besøk av hjemmesykepleien og det var en gammel kjenning, Anette som har vært hos oss flere ganger. Alltid glad med et smittende godt humør. Det ble flere idag for datter Isabelle hadde tatt turen ned fra Toten for å hilse på. Mor og datter forsvant til Harryland og Vamp og jeg fikk litt aleinetid. Vamp er jo vant med at skogen er han og meg så han hoppet og spratt som en unghund. Moro å se at han satte pris på litt aleinetid sammen med meg.

Hun var litt tung i sinnet Eli idag, men det forsvant på Sverigeturen selv om de ikke var så lenge borte. Hun er veldig avhengig av meg og godt er nå det for da går ting lettere. Vi har vært trøtte begge to idag. Jeg kan jo forstå at hun er det, men ikke hvorfor jeg er det. Vi har stort sett 8-9 timer søvn og det skal være nok for meg. Det tar nok på litt mer enn det jeg tror tenker jeg. Det går utrolig bra, men det koster nok en del.

Jeg synes ordene til Martin Luther King passer veldig godt inn her for det er vel egentlig det som alt handler om » hva du gjør for andre » Det er vel nokså mange som glemmer det idag det det mest gjelder dem selv. Tenk litt på det selv om det kanskje ikke gjelder deg. Begynn med naboen, spør om du kan hjelpe.