Atle Lundhaug

Mandagskos med bilder.

Mandag er som alle dager for en tidligpensjonist som meg med stor interesse for bilder. Før jeg tar en titt på mine har jeg alt sjekket Instagram, Flickr og Facebook. En bråtur innom G+ også for det er noen jeg liker se på der også.

Tror det blir litt insekter for dere som følger idag.

 

                    

         

 

Det var de jeg hadde idag, men det finnes flere. Alle disse var tatt med Sony Z5 med magnetlinse og er nok av litt dårligere kvalitet enn mitt store kamera, men det viser jo tross alt at du kan få brukbare bilder med enkle greier. Man trenger ikke så mye mer enn mobilen. Har du som meg nok av fritid så ta en tur ut i naturen det er mye rartcute nå også. Prøv å ta bilde med lys fra hodelykt det blir veldig spesiellt.

Slik ble det.