Atle Lundhaug
Hestehov en solskinnsdag.

Drittlei det meste.

Det er rart at det alltid kommer dager da man er drittlei det meste og i dag er det en slik dag. Det er ikke noen spesiell grunn heller for alt er som vanlig uten de store oppturer eller for den sak skyld nedturer. Det er bare det at jeg ikke får gjort så mye av det som jeg vet jeg må gå unna nå mens været er med oss. Det er da det bygger seg opp en slags irritasjon over tingenes tilstand. Alt må jo tilpasses hennes tempo og da helst ikke for mange ting på en gang. Da blir jeg på etterskudd.

Kvelden i går gikk fint bortsett fra at Gullhjertet mitt måtte ha to bad ettersom jeg ikke orket å prøve overbevise henne om at det var alt unnagjort et par timer tidligere. Noen ting krever så mye energi at det er bare å la det skje. Går kvelden fint blir også søvnen god og da også neste morgen. Vallergan hjelper veldig på med å regulere søvnen og de to dagene vi ikke bruker den går også fint for da lurer jeg inn et par dråper med ekstrakt fra gresskarfrø. Det smaker veldig beskt sammen med appelsinjuice så da blir hun også litt mentalt forberedt på søvn. Samme gjør jeg jo da hun vil ha paracet morgen og litt utpå dagen, ene gangen kalsium og den andre magnesium som begge ser litt ut som slike avlange smertestillende. Det er kun på kvelden hun får en paracet.

Magen skaffer jo mye trøbbel, men nå er jeg nokså overbevist om at den magen sitter i hodet for å si det slik. Så lenge vi driver med noe slik at toalettet ikke er i nærheten så er magen grei nok. Ser også at mer toalettbesøk har det heller ikke blitt med min 0 visjon kjemisk vei, faktisk før det motsatte. På ei ukes tid nå så har jeg ingen stikkord i boka mi som tilsier at hun sier hun er redd. Riktignok vil hun helst at jeg skal låse opp døra, men hun sier ingenting. Samme hvor jeg går i huset så har jeg henne like bak. Som jeg sa i går så er vi inne i en slik gjemme fase så her må man tenke seg om mer enn en gang. Ingenting som jeg må ha kan ligge framme. Må jo flire litt av det også for til og med smågodtet hun kjøpte i Sverige i går har hun gjemt ………..i ei krukke. Tenker ikke hun husker i dag at hun kjøpte det eller hvor hun har gjemt det.

Vi gjorde oss et nødvendig ærend til Kongsvinger i dag og handlet litt på Rema også når vi allikevel var der. Så ble det en tur inn på Elkjøp på leting etter en vindusvasker. Det ble bomtur. Clas Ohlson, du vet butikken med alle duppedingser de hadde denne gule fine dingsen som skal gjøre min hverdag betydelig enklere fremover. Tre butikkbesøk var akkurat to for mye for så begynte magen å styre vår ferd, men vi hadde fått gjort det vi skulle så vi dro hjem igjen. Det ble litt sen middag, men det fikk nå gå for en gangs skyld.

Kveldsturen vår er unnagjort og kveldsbadet er tatt så nå sitter vi her foran tv’n. Jeg skriver på det du snart leser og Gullhjerte mitt har tatt seg en liten tuppelur. Da får vel jeg få dette ut på hjemmesida mi.

Du får ha god kveld for nå må jeg lage til en sterk en med Vallergan til Gullhjerte mitt.