Atle Lundhaug

Slik er livet, alltid på vakt.

Late i dag vi, men vi må vel til med noe her etter hvert. Det durer av traktorer rundt omkring og våre ikke nypussede vinduer blir ikke stort bedre. Vi får pusse da våronna er over. Vurderer å kjøpe en slik duppedings til å gjøre det med. Kanskje blir det morsommere da. Raskere blir det ihvertfall for jeg så onkel gjøre det nede på Helsetunet og det gikk fort. Vi får se etter en slik en da pinsehelga er over. Ellers soves det i solveggen her og det kommer V8 lyder fra en åpen munn.

Koser seg ille godt påkledd.

Det blir 3 roms vask på meg for mandag er mandag hele denne dagen også. I dag blir det å bruke den dingsen som både suger og vasker. Forøvrig en av de dårligste investeringer jeg har gjort. Visst blir det rent og helt stripefritt, men udyret er tung og det går seint også. En annen ting er at kabelen som ikke skulle vært der er for kort. Det var dagens reklame fra en reklamefri side 😀

Vi prøvde oss en tur til Sverige i dag og det var kø ut fra Sverige nesten til Hypermat så det ble å kjøre bakveien heim. Der traff vi på noen koselige svenske tollere som var glad de ikke sto på tollstasjonen akkurat da. Det ble å blåse i røret og duppedingsen viste 0 promille, men det var nok verre med nordmannen foran oss for han måtte pent gå ut av bilen. Han var sint og norsk og mente nok at kjører man først så dyr bil bør man kunne ta en liten champis på vegen. Fint at også tollerne tar og stopper de som kjører i fylla.

Det har vært en fin dag nå også og det er ikke merkbart at Gullhjertet mitt er ferdig med siste vi har seponert. Hadde vel heller ikke trodd det da ettersom vi jo har brukt så lang tid på å nå 0. Det går også veldig bra med kalsium og magnesium som hun tror er paracet. En virkelig paracet får hun på kvelden. Som vanlig tror jeg på dette og så får tiden i så fall bevise det motsatte.

Svend Grundtvigs «Gamle Danske Minder i Folkemunde» fra 1857

Det å kjenne lusa på gangen.

Det er på nytt høyaktuelt her for nå utover ettermiddagen heter det jeg har kjøpte det sjøl, mine ting, mitt…….. Dette er som seg hør og bør starten på en ny gjemme periode. Det er på gang igjen så nå er det om å gjøre å ha alt under puta av alle nødvendige ting. Det kommer med jevne mellomrom og i ettermiddag har hun vært etter meg til og med på toalettet. Alltid to skritt bak, men nå vet jeg jo om det. Det er tegn på at jeg igjen forsvinner. Praten om Atle og shæferhundene hans har gått glatt i ettermiddag og når jeg bryter av og forteller at vi har vært gift i 45 år så kommer blikket kødder du tydelig frem. Bare å skli unna noen dager nå slik at hun ikke oppfatter meg som noen trenger seg på for da blir ting borte. Jeg bommet litt en dag sist og da forsvant kameraet mitt. Det skal ikke skje skje igjen for nå finner jeg det så fort jeg kommer innenfor 30-60 meter. Lar det ligge i veska noen dager og bruker mobilen for det blir fine bilder med den også.

Slik er livet, alltid på vakt.