alle dager
Skogstjerne (Lysimachia europaea, synonym: Trientalis europaea) er en flerårig plante i nøkleblomfamilien som er svært vanlig i skog og hei i hele landet til langt over skoggrensa.

En dag lik alle andre dager.

En dag lik alle andre også igår. Nå begynner jeg å bli litt lei denne garasjeporten i kjelleren som jeg driver med. Den gangen huset vårt ble bygd var treullplater populært som isolasjon mot mur. Har jo en rekke gode egenskaper disse platene, men er elendig å feste noe til bortsett fra murpuss laget. Det å feste beslagene til en leddport blir utfordrende. Nå er det bare å få opp motoren og litt justering før alt er klart. Tok over dobbelt så lang tid som jeg trodde dette. Gleder meg veldig til å få ryddet og parkert duppedingsbilen der.

Passer bra å være litt lei og vente på ekornene for så kan jeg sitte her å glo litt. De er seine i dag. Mens jeg venter tenker jeg litt på besøket hos Eli igår. Det var litt rart for hun var ikke så ivrig på å dra hjem. Faktisk så spurte hun ikke og det var jeg som måtte spørre henne. Noen ganger gjør jeg slike dumme ting uten å vurdere situasjonen først. Det er jo som regel hun som vil dra. Klok av skade så skal jeg nok føle litt på situasjonen først for det gikk ikke så bra.

Nå fikk jeg besøk av en enslig mor og her er hun.

enslig mor
Den venter lenge som venter på noe godt for her kom hun.
frokost gjest
Følger våkent med på hva jeg gjør.

Junior glimrer med sitt fravær, men venter jeg lenge nok så kommer nok han/hun. Mamma må bli ferdig først. Mens vi venter kan vi jo ta noen visdomsord.

Hvor fåfengt menneskene gjennom alle tider har kjempet mot naturen! Tilsynelatende kan de nok overvinne og beherske den, heve seg over dens lover, men naturen kapitulerer aldri.

Hans Børli

Jo da, junior kom og slik ble det.

ekorn junior
Koselig og nokså uredd denne unge tasse, men så har han/hun ikke opplevd den onde verden enda.

1 Kommentar postet

  1. Flotte bilder! Jeg forer et par katter i nabolaget som eier ikke fikk med seg da hun dro for noen år siden. De flytta så bort til naboene, som tok seg av dem, men så døde den gode, gamle dama, og sønnen flytta. Men han kom oppom og ga dem mat jevnlig. Så overtok jeg da..De får tørrfor på stabburet som står der på eigedommen hvor de holder til, og våtfor på kvelden oppå en garasjeport hver kveld, unntatt når de drar på langturer på sommeren. Så kommer de “hjem” når det begynner å “lukte snø”! Dette har gått knirkefritt til nå i vår, plutselig forsvant tørrforet fortere enn svint, og da jeg gikk opp trappa til 2.etasjen der, for å sjekke tørrformengda, hørte jeg noe ja..og ut kom et ekorn.. Plassen brukes som feriested, og eierne er så snille og forer når de er der. De har da sett 2 ekorn, og de lurer på om ekorna kommer til å dø av hjerteinfarkt….der de piler avsted, gode og mette.. på kattemat.. Jeg har nå flytta tørrforet oppå garasjeporten, og må fore hver dag med tørrfor også. Ganske så kjedelig, så håper ekorna er i “hi” om vinteren.. Dette var en total avsporing, men kom jo på det når jeg så disse fine ekorna “dine”!

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist