Atle Lundhaug

En liten prøve.

Det er litt moro med nye ting og dette er veldig nytt for nå kan du både få lese om hverdagen vår og i tillegg få et lite Slide Show. På denne måten kan du som jo ikke har lyst til å bla deg gjennom hele IG-kontoen min også få del av det jeg driver med. Må bare fintrimme meg selv litt på alle nye ting som dukker opp her for min Mentor Jan er neppe ferdig enda. Det are er jo at alt jeg kunne tenkt meg dukker opp litt før tanken. Det sies at dette med å bruke hjernen skal være en måte å kunne unngå Alzheimer på, hvor mye det ligger bak dette vet jeg ikke, men min hjerne blir i hvertfall tvunget til å tenke i nye baner hele tiden. Det å klare hverdagen er en ting, men teknologiske løsninger er også med å hjelpe til. Håper bare jeg får gjort meg ferdig med gamle innlegg og avsluttet bloggen jeg hadde før. Jeg skal aldri mer tilbake på noen bloggplattform. Det er mye mer inspirerende å skrive på min egen hjemmeside. Får vel legge til at det ser slik ut som at dere som følger med oss liker denne måten for siden 13.4  frem til dags dato har det vært 63148 sidevisninger her fordelt på 27062 gjester. 

Det hadde jeg aldri trodd da jeg startet opp. Veldig moro å ha fått så mange trofaste lesere. 

Så håper jeg at vi kan få igang Forumet også for det å kunne ha noen å spørre om ting uten å gå gjennom offisielle kanaler savnet jeg veldig da vår ferd startet opp. Det er meningen at Forumet skal bli en slags hjelp til selvhjelp. Du kan legge linker her til sider du finner på nettet som du tror også andre kan ha nytte av. Du kan starte opp diskusjoner, fortelle om din situasjon uten å fortelle hvem du er. Begrensningen på Forumet er egentlig du og jeg. Fortvil ikke om du ikke får det til for det gjør ikke jeg heller, bare å prøve seg frem og så får vi vel justere etter hvert.

Da får dere ha en fortsatt god lørdag og håper jeg ikke forstyrret, men jeg måtte bare prøve dette med Slide Showet.

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”2″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”klikk for neste bilde” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]