Atle Lundhaug

Endelig ble det litt roligere.

Da var alle mandagens problemer glemt og bilen vår ser rimelig fornøyd ut med nye sko. Nå er vi nok bedre skodd for dårliger veg med litt høyere og litt smalere hjul. Superfine å kjøre med var de. Får reklamere litt for Digerud Dekkservise AS  og så klart han Gjermund og teamet hans. Han har redda meg mange ganger i værre situasjoner enn dette og til betraktelig værre tider av døgnet også. Jeg har det med å kjøpe det jeg trenger der jeg vet jeg får gode råd, en kaffekopp og en pratestund. Prisen på det jeg må ha er ikke vesentlig for alle må leve og så er det så koselig og bare presantere seg med fornavn. Så var det gjordt og bare begynne spare til vinterdekk for det trenger vi også.

Det er ikke plass til et vanlig hjul der man skulle tro reservehjulet skulle være på bilen vår så jeg får vel høre med forhaldleren om hva som man kan bruke for dette synes jeg lite om. For min del gjør det ingenting om jeg venter på å få noen til å komme å yte veihjelp om vi punkterer mer, men det blir mye pes for Eli som ikke får med seg alt like enkelt lenger. Jeg vil helst at hun skal slippe alle engstelser.

Da var alle mandagens problemer glemt og bilen vår ser rimelig fornøyd ut med nye sko. Nå er vi nok bedre skodd for dårliger veg med litt høyere og litt smalere hjul. Superfine å kjøre med var de. Får reklamere litt for Digerud Dekkservise AS  og så klart han Gjermund og teamet hans. Han har redda meg mange ganger i værre situasjoner enn dette og til betraktelig værre tider av døgnet også. Jeg har det med å kjøpe det jeg trenger der jeg vet jeg får gode råd, en kaffekopp og en pratestund. Prisen på det jeg må ha er ikke vesentlig for alle må leve og så er det så koselig og bare presantere seg med fornavn. Så var det gjordt og bare begynne spare til vinterdekk for det trenger vi også.

Det er ikke plass til et vanlig hjul der man skulle tro reservehjulet skulle være på bilen vår så jeg får vel høre med forhaldleren om hva som man kan bruke for dette synes jeg lite om. For min del gjør det ingenting om jeg venter på å få noen til å komme å yte veihjelp om vi punkterer mer, men det blir mye pes for Eli som ikke får med seg alt like enkelt lenger. Jeg vil helst at hun skal slippe alle engstelser.