Hva sier Murphy`s law

Anything that can go wrong will go wrong.

I mitt liv spesiellt har dette vist seg å ha full klaff, slik er det bare og derfor er jeg flink til ikke å la meg stresse, men idag må jeg innrømme at det ble litt varmt i knollen uten at det for den del var så veldig merkbart for andre.

Idag var dagen da vi skulle en hel del og aldri fikk gjordt så mye. Klippe gress med en klipper som nektet å starte, se på et hus og en fotballkamp.

Bil  har vi og en nokså ny moderne en også, Ford Kuga ogo den liker vi begge to veldig godt. Den kan jo ingenting for at produsent og importør ikke synes reservehjul er noe alternativ til latexskum og kompressor.

Kr. Repseth Auto AS bergning  er pr. idag det eneste lyspunktet på tross av at det er mandag. Dit var det vi ringte når det small i venstre framdekk. Det tok en liten luftetur før hjelpem var på plass ??????????????????

Høyt henger de og sure er de, sa reven. Vi var høyt, men veldig blide.

Hvor store odds tror du at det er å punktere på en rett vei uten noe synlig ? I tyskland sier en undersjøkelse at 140000 km gir ei punktering. Der har de fine veier. Kanskje må vi slå av litt fordi i Norge er jo ofte hullene i asfalten omtrent like dype som dekket er høyt 235/55-17 da blir jo ikke hullet så veldig dypt egentlig.

Det ble litt kjøring på felgen for der vi sto kunne vi jo ikke stå så hullet ble muligens ikke mindre av den grunn.

Jeg synes vel at et reservehjul burde vær påbudt for det kan jo medføre en viss risiko å punktere oppe på fjellet vintertids uten mobildekning. Dessuten blir dette dyrt for de fleste har enten forsikring eller mobilitetsgaranti, men til sist så er det jo vi som bileiete som også betaler den regninga.

Så var vi jo da heime etter en høy kjøretur og hjulbytte på gang å da skjer det som jeg aldri trodde kunne skje, garasjejekken min røkså der sto jeg med bil på felgen i øsende regnvær med flatt hjul.

Reddningen ble den gamle jekken som jeg glømte levere med veteranen vår når vi solgte den noen år siden. Volvo Amazon 💓💓💓 det var tider det. Nå sitter et stk.piggfritt hjul på foran og imorra skal vi bli kvitt 10 lapper for 3 halvslitte og et nytt kjører jeg ikke med 😂 uten reservehjul.

Hva mer kan skje nå idag ?  Kanskje får jeg denne i vrangstrupen, god kveld.