Endelig er Gullhjertet mitt hjemme.

Slik så det ut når sommeren var i ferd med å takke for seg. Nå er Eli hjemme i kjente omgivelser og det er helt rart å se hvor avslappet hun er. Hun er ikke i nærheten av så urolig som hun var på Sannerud. Det var ubeskrivelig godt å se hun gå inn i vårt hjem akkurat som om ingenting var skjedd.Greier seg sjøl ordner opp og finner frem ting. Det ikke godt å beskrive hvor lykkelige vi er. Hun er jo veldig trøtt da så jeg la henne slappe av litt i gostolen sin. Trøtt er jeg også for dagen har vært et press på mitt hode. Jeg har prøvd å ta inn absolutt alt som ble sagt oppe på Sannerud.

Det er ikke så mange timene vi har vært hjemme men hun virker veldig avslappet og fin. Hvor lenge det varer aner ikke jeg og har ikke tenkt spekulere ppå det heller og ødelegge en fin kveld. Så langt er alt bare heilt supert. Tusen takk til dere der oppe.