Endelig var Eli hjemme igjen.

For en gangs skyld var det godt å sette seg ned uten å tenke på hvordan går har Gullhjerte mitt det nå for nå kan jeg jo se det selv, hun er hjemme igjen. Det er så godt at det er umulig og beskrive. Min store skrekk er jo den låste døra på 3c. Ida som jeg har plaget med mange lange telefonsamtaler slukket den skrekken før jeg nådde første trappetrinn på vei opp. Innenfor døra var det som en stor familie med blide fornøyde mennesker. Moro og godt å få treffe de som jeg har snakket med på telefonen. Nå har jeg et ansikt til stemmen. Det gir mye tillit. Veldig rart å se Gullhjerte mitt igjen for det er jo en stund siden. Hun var jo som vanlig litt furten når jeg kommer, men det er jeg jo vant til. Dessverre hadde hun det så travelt med å komme seg hjem at det ble en litt kort visit. Jeg kunne vel tenkt meg å være der en stund til så trivelig var det der.

Nå er i hvertfall ikke jeg redd for den låste døra mer. Da jeg spurt Eli om hun hadde hatt det bra så sa hun at hun hadde hatt det fint på jobb, men hun var litt redd da hun la seg fordi ikke jeg lå der også.

Det at hun følte at hun var på jobb viser jo også at hun følte seg nyttig. Da klarte disse fine menneskene som jobber der å gi Eli et meningsfullt opphold.

💓 Takk til alle på 3c 💓

Vel hjemme hos oss selv tok det en times tid for å få alt på plass. Alle problemer jeg hadde brukt timer på å tenke på var unødvendig for alle rutiner vi hadde før var der fremdeles. Finnes det noe bedre i verden enn å se din kjære med alzheimer etter 14 dager borte gjøre akkurat det hun alltid gjør. Oppvaskmaskinen ble tømt mens jeg laget middag og ikke en eneste ting på feil sted. Vi har solide rutiner det trodde jeg og beviset fikk jeg i dag. Bare å holde på de. Det har vært mye som har forstyrret med alt som har skjedd i familien par måneder, men allikevel sitter alt som spikret. Da er alt vi slet med å få på rett spor der igjen så da er det bare å fortsette der vi slapp. Full av pågangsmot og med hodet fullt av nye inntrykk går vi snart til sengs. I morgen blir det sol uansett vær.

20 Kommentar postet

 1. Så moro å lese at det går så bra, og så fint at hun tror hun har vært på jobb👍 Håper dette varer noen dager👍 Lykke til videre❤️

 2. Så godt å lese dette! Glad for at rutiner og vaner sitter i uansett. Det hjelper på det i en tung hverdag. 🙂

 3. Det gjorde nok godt med en «ferie». Og herlig med gjensynsgleden når alt er tilbake i sine vante rutiner igjen 🙂 Høres ut som Eli har hatt det bra, og da er jo målet oppnådd egentlig. En fin test dette 🙂
  Nå må dere bare kose dere etter beste evne, for en så sterk kjærlighet er ikke alle til del <3

 4. Så flott at rutiner i heimen ikke er glemt og at hun har taklet avkastningen så bra!!! Jeg tenker at du trygt kan fortsette å bruke avlastning når du blir sliten, for det vil du bli etter som ukene går seg til igjen!! Det virker som dere har begge fått nye innputt, så håper du får og tar hjelp fra avdeling 3C før du blir så sliten som du ble sist før du takket ja til å få hjelp💖💖💖. Håper det blir noen gode dager på dere i finværet, tvi,tvi og tommelen opp for dere to💞💞💞💞

 5. Det var bra at alt gikk fint og så håper vi det går bra natterstider også. Du skriver jo om storesøster og jeg må jo følge litt hva du skriver også he he. Jeg kan ikke styre hva du gjør og det vet du men jeg håper jeg kan bidra med litt dumme råd eller oppmuntring. Er litt problem å skrive her – King George la seg på tastaturet. Nyt dagene ute med planter – Eli er kjempeflink med alle blomster.

 6. Så utrolig herlig å lese! La oss håpe det varer ei stund 😃 Ønsker dere ei god natt og stor klem til dere begge to ❤️

 7. Awwwww! <3
  Nå ble jeg glad på deres vegne! Har tenkt på dere et par ganger i løpet av dagen!
  Stor glad-klemmmmm fra meg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist