Atle Lundhaug

Hva skal jeg ikke skrive om idag.

I dag tenker jeg mest på hva jeg ikke skal skrive om for løsningen er så langt unna at den klarer jeg ikke få tak i med lasso en gang og tror ikke jeg kan kaste lasso heller.

Jeg kan jo skrive om en hyggelig rørlegger fra ​Stein Furuseth AS som dukket opp i går med løsninger på det problemet vi hadde med en ventil. Det er alltid moro når det produseres løsninger på løpende bånd. Ble litt skuffet for han hadde ingen rørleggersprekk og det skal de jo ha 😉 Det blir hodt å få det i orden før vinteren kommer for jeg tenkte bli miljøvennlig å kutte ut oljebrenneren.

Så kan jeg jo også skrive om varmepumpa som blir montert på torsdag enda den ikke skulle leveres før om ca.3 uker, det kaller jeg topp service. Nå mangler det bare å bestille elektrikker, men​ Rønning Innstallasjon AS kommer alltid på kort varsel så jeg venter litt til.

Nå er ikke dette betalt reklame så da er det vel ikke nødvendig å merke innlegget og jeg tror nok ikke regninga blir mindre heller de skal leve av lønna si slik jeg måtte før. Lokalt næringsliv må vi ha og så må vi jo også bidra til det. Hos oss er ikke svartarbeidene gjestearbeidere særlig velkommene, men det er litt rart å se rundt omkring at at det står LT og PL på bilene. Gartneren som ble maler, kokken som er rørlegger, bilmekanikeren som er elektrikker og lastebilsjåføren som ble snekker, mitt hus er bygget av osv.

Moral kalles det og fås kjøpt på Rema i løs vekt til venstre for gottehylla. Politimannen som svindler staten litt med svart arbeid, tolleren som smugler litt, men bare litt tobakk og sprit kjøpte fra den hylla. Jeg har ingen høy moral, men har beina godt plantet på bakken og liker at ting foregår rett.

Rema 1000 på Langeland Kongsvinger der handler vi når vi tar en tur på byen fordi det er så trivelig betjening der. Det samme gjør vi på Kiwi Skotterud når vi ikke handler på Coop Extra Skotterud for vi liker de som jobber der.

Når Gullhjertet mitt skal gjøre seg litt fin så går hun til Salong Askepott Bodil Kristin Linner fordi hun liker seg der mens lommeboka mi skriker, men fin det blir hun.

Når jeg trenger spiker og lister som det ser ut til at jeg aldri blir ferdig med så tar jeg bil og henger og drar til Stangeskovene Volden sjøl om Gro er så fordømt dyr, men hun har alt på et sted.

Bilen vår er levert av Ford Sulland Kongsvinger og er selvfølgerlig en Ford Kuga og var i følge selgeren nesten gratis. Hengeren ble jo selvfølgerlig kjøpt hos Felleskjøpet Skotterud. Stort sett så er dagens outfit på meg fra Biltema Kongsvinger.

Eidskog Kommune Hjemmesykepleien skal vi heller ikke glemme for de gjør den store forskjellen for en meget hardt prøvet ektemann og kjæreste. Det er mitt sikkerhetsnett sel om det er Eli’s velferd de skal passe mest på. Et telefonnr.er den store forskjellen og besøkene som er å betrakte som ren luksus er med på å gi oss ork til nok en da. TAKK

Slik ja da var dagens gratis snikreklame gjordt hel uten rabatter eller noen form for økonomisk støtte, det er mer slik at vi betaler kanskje for den sjøl, men alle disse gjør vårt liv litt enklere.

Skulle likt å se om noen av topp 10 bloggerne gjorde dette gratis, så tenk på det du neste gang du leser om datter til Mamman, pappan med hjertet, SE med vepsestikket på leppa, 40 åringen med det rosa miniskjørtet, kona til pappan med hjertet osv

Les heller https://bloggomtoppbloggere.org/ eller selvfølgerlig meg så kan jeg bli like egoistisk blandt topp 20, men hvem i all verden gidder følge med en halvgammel og vel så det helt uten noe mål med blogginga.

Takk til alle dere som faktisk gjør det og bringer litt glede inn i et nokså tungt liv, det betyr så mye at det er noen der ute.

When you walk through a storm, hold your head up high
And don’t be afraid of the dark
At the end of the storm, there’s a golden sky
And the sweet, silver song of a lark

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown

Walk on, walk on
With hope in your hearts
And you’ll never walk alone
You’ll never walk alone

Gerry And The Pacemakers – You´ll Never Walk Alone