Jeg blir litt engstelig.

Jeg hadde satt meg ned her med nettbrettet mitt da det dukket opp et innslag om overdreven medisinbruk på sykehjem rundt omkring i landet. Ingen overraskelse at forskeren hadde funnet ut at det var en veldig høy grad av medisinering. Det er ikke fritt for at jeg blir litt engstlig for hvordan det kan bli for oss i fremtiden. Å sitte innaktiv på en stol med et akevittglass fullt av piller er så langt fra livskvalitet som det går  å komme. Jeg så jo sjøl hvordan alt virket på gullhjertet minn de par tre dagene vi tok full pakke. Nå hadde jeg fått klar beskjed fra legen på Sanderud om å se om det gikk å klare seg med mindre, det gikk med mye mindre. Nå er det kun 1 pille som skal bremse utviklingen av sykdommen hun får, men det skulle ha vært 5 til. Det har gått fordi vi har regulert hverdagen vår ganske hardt. Nå er den akkurat passe aktiv for henne slik at hun sjøl kommer med forslag på om vi kan gjøre det eller det. Disse dagene blir jo helt klart litt kjedlige for meg da, men så er vi jo tross alt avhengige av hverandre da. Det blir jo mengder med fototurer så da er jeg fornøyd jeg også.

I morgen håper jeg at vi klarer få noen insektbilder for vi fikk et par idag. Blir det varmere så begynner de sitt kjærlighetsliv og jeg får vel det nye brukte objektivet mitt før helga så da blir det moro. Dette med interessen for foto er veldig godt å ha slik at vi kommer oss ut. Det har gitt oss begge mye glede.

I dag har vi hatt en vanlig rolig dag med en sverigetur så nå har Vamp ny forsyning av griseøret, men vi glømte å kjøpe whisky. Så farlig er det da heller ikke. Nå har hun sovnet i gostolen sin for hun var trøtt nå ikveld. Vi har enda ikke klart å få helt kontroll på den dårlige magen hennes så nå har vi begynt å notere alt som hun spiser. Vi må ha litt kontroll på den magen for det plager henne noe. En av bivirkningene til den ene pillen hun får er nettopp forstoppelse så derfor bruker vi Dulcosoft for å holde magen igang når det er som værst, men det ser ut til å være vanskelig å dosere. Det tror jeg kommer av at det er noe hun spiser hun kanskje ikke tåler så godt. Det blir å studere Fodmapboka igjen.

Da tror jeg at jeg sier takk for idag og ha en fin kveld til dere som liker å sove litt lite 😉