Vi var litt treige idag.

Vi var litt treige idag, men skylda for det får vår 4beinte vekkerklokke. Han ville ikke stå opp på morran. Det ble litt uvanlig sein morgenkaffe. Bra er også å ha litt god tid for som sagt så er ikke Eli’s mage helt sammarbeidsvillig om dagen. Nå er vi i den heldige situasjonen at det er ikke min heller for jeg har jo matallergi og 17 mai………….. Det sier vel alt. Uforsiktighet har en pris og den har jeg luktet litt på et par dager nå.

Jeg er litt spent idag for jeg får et nytt objektiv i posten. Dvs nytt er det ikke for jeg har kjøpt et overhalt brukt. Det er mengder med brukt ute på nettet så nytt kjøper jeg ikke. Det blir spennende. Det er mest for å få til bedre insektbilder at jeg har kjøpt det for her sliter jeg veldig med å få til closeupfoto. Jeg kunne jo bare forstørre, men så er det meg og det med at det jeg ser i søkeren må være det jeg ser på bildet. Bare tull sikkert, men jeg kjenner en som har et dyrt fullformatkamera, han kan kun ta landskapsbilder med Iphone sin 😂 ellers føler han seg ikke bra. Vi har alle våre merkelige vaner.

Jeg er full av slike rare vaner, men de kan jeg kanskje ta et ” 10 ting du ikke visste om meg ” innlegg. Tror vel jeg lar det være.

For meg og for oss er foto terapi og noe vi bruker aktivt for å øve gjennkjenning på. Idag ska hun få vise meg hvor vi fant disse 2.