Atle Lundhaug

Liten oppdatering i gråværet.

Da fikk vi oss en liten tur akkurat tidsnok før regnet satte inn. Trøstesløst vær, men heller ikke så mye å få gjort noe med. De har vel fint i nord da får vi håpe. Har egentlig gått bra med oss idag foreløpig og det har jo igjen å gjøre med at vi fikk nok søvn begge to, det ble ny oppskrift på forberedelsen til søvn i går etter et tips fra en annen som også er pårørende. Jeg er virkelig veldig takknemlig for det store nettverket jeg har fått gjennom bloggen og håper også jeg kan tilføre noen andre det samme. I morgen kommer elektrikeren så vi har prøvd rydde litt i kjelleren slik at han finner tak og vegger. Rydde og rydde fru Blom som vi sa før, vi har mere flyttet alt roter bort til en vegg slik at han tar seg fram. Får prøve meg på et løfte om at neste gang han kommer så er det ryddig, men tror vel muligens at jeg sa det for 2 år siden også.

Nå har jeg laget en ny Facebook side knyttet til den nye bloggen min

https://facebook.com/atlelundhaug

Målet med det er jo å slippe linke innlegg til den siden som ble brukt da jeg blogget på rosabloggen. Det ser ikke ut til at de vil slippe meg til enda jeg har fjernet linkene hit. Sendt ny mail, men den har jeg ikke fått svar på. Når jeg ser litt på hvem som blogger på Nouw så er det nokså mange navn jeg kjenner igjen fra tidligere bloggår så det er nok mange flere enn meg som føler seg dårlig behandlet. Er det rart det blir krig i verden ?

Nå håper jeg at så mange som mulig liker siden min slik at jeg kan få stengt den gamle. Jeg har prøvd å få lov bytte navn, men det likte ikke FB.

Veldig kjedelig denne krangelen med rosa’n og hadde det ikke vært for dere som leser så hadde jeg gitt meg og slettet alt sammen. Ettersom dere leser så skriver jeg og så håper jeg dere blir fornøyd med Nouw plattformen. Skal sette meg litt bedre inn i hvordan alt fungerer her og så blir det kanskje helt reklamefritt her. Tenkte også på sikt koble hjemmesiden min hit bare den blir ferdig og da blir det et rikholdig billedarkiv som dere kan hente bilder til eget bruk om dere vil. Som sagt så er natur gratis hos meg.

Det ble en brukbar dag i dag og den kunne vær en god del bedre om jeg ikke hadde vært så irritert for da er det litt vanskelig å si alt 3 ganger like forsiktig. Jeg skal ikke rippe opp i krangelen med en viss rosa bloggplatform for dem er jeg ferdig med, men en ting vil jeg da si, innleggene er min eiendom og de bruker jeg hvor jeg vil og når jeg vil. Vi har noe som heter ytringsfrihet i dette landet. Da var jeg ferdig med det og bloggen på rosan er slettet. Jeg har et sykt menneske å ta vare på og kan ikke ha dårlige dager pga en blogg, den måtte vekk.

Hun er ikke i form om dagen gullhjertet mitt og i dag ville hun ikke sminke seg, men til slutt ble håret vasket og krigsmalingen lagt på etter påtrykkninger fra meg. Jeg synes det er viktig at hun holder det ved like ellers kan også det forsvinne. Selv om man har Alzheimer kan man godt pynte seg litt, velvære er viktig. Egentlig skulle vi vært på to fotballkamper i kveld, men det regner og formen er som sagt ikke så bra så vi lot det være. Det blir en ny sjanse på torsdag.

I går kveld fikk hun 10 mg Sobril kl.20 et par timer før vi legger oss og det var vellykket så det prøver vi nå også. Så venter vi til kl.21 og tar 15mg Remeron og 2mg Cirkadin, det fungerte veldig bra i går og håper på det samme i kveld. Mulig vi da får en bra start på dagen igjen. Det hadde vært bra for så kunne vi se litt på den veggen vi har tenkt å fjerne mellom stua og spisestua for å få bedre luftgjennomstrømmning til varmepumpen vi har kjøpt. Hun liker å hjelpe til så det blir noe å avlede oppmerksomheten fra magen over på noe annet. Vi har nok å drive med egentlig.

Må jo smile litt for nå siger øyelokkene igjen på kjæresten min, det var godt for så får Jægermester’n og jeg kose oss litt uten så mye spørmål om når vi skal på sykehuset.

Det var det jeg ville si og jeg håper jeg kan få tilbake litt mer blogglyst nå som jeg ikke lenger går i rosa.

Tusen 💓lig takk for at du leser 💓