Tanker på badegulvet.

Jeg bruker som regel slenge ut noen ord på morgenen, men i dag klarte jeg å sovne på stranda vår. Du som har lest før vet jo at stranda vår er gulvet på badet. Ca. 37 + og steinhardt. Det minner veldig om ei viss steinhelle på molo nr.3 på Grand Canaria nærmere bestemt Pleya del Ingles. Der har vi ligget mange ganger og følt bølgene slå mot moloen og sende kjølige luftstrømmer opp mellom steinene på glovarme dager. Med hodet skjult under badehåndkle og kroppen innsmurt med faktor 50 var det herlig. Kunne sovet hvor lenge som helst der bare med en avkjøling i bølgene innimellom. Det er jo tross alt Atlanterhavet rundt fugleøya og det er langt fra kroppstemperatur i vannet. Rart er det jo også å tenke på at dette er samme vannet vi har her hos oss, så tenk på det når du er ute på fjorden. Den søppla du kaster ut kanskje driver i land på Pleyan, det er ikke moro.

Med faktor 50 eller 30+ heter det kanskje blir man heller ikke solbrent, men det er det mange andre som blir, det har jeg sett. Det er mang en hvit nordisk pupp som er sluppet fri og blitt til fullmoden paprikafarget fritthengende frukter der nede. Ildrøde, sikkert vonde og umulig å berøre med en manns hånd hvis skinn er lik sandpapir nr.30. Sol og varme krever sitt offer. 2 dager etter skifter de fritthengende skinn og ser ut som de er i ferd med å entre pupphimmelen hvilken som helst. Den himmelen er dit innholdet drar når alderen blir høy nok. Det er dag 3 som som mannshånda er god å ha for det klør. Med alo veragel rett fra naturen, stjålet fra en plante bak hotellet smurt inn i hendene blir alt rimelig bra igjen, men helt skjoldete.

Det er litt enklere å være mann dvs om man ikke er nudist da for da kan utstyret fort få fargeomslag det også og jeg er ikke så helt trygg på resultatet av eventuell massering.

Jeg beholder buksa på for Atlanterhavets kalde bølger er rett og slett ikke bra for selvfølelsen. Det som ble slappt og betydlig større i varmen bli heller dårlig etter avkjølingen.

Når man så tar en dusj tilbake på hotellet har jeg fått hvit fin boxer nær de som Bjørn Borg selger.

Mye rare tanker et varmt badegulv kan frambringe, kanskje best å ikke legge seg der.

Nå skal vi ta en tur til Sverige etter hundematen vi glemte i går. Har du tenkt på at når du tar en tur til Sverige så er du utlending. Tenk om vi ble sett ned på av den grunn.

Si hei med et smil til en du ikke har sett før så får du kanskje det samme tilbake og er med på å gjøre dagen til en fin dag for et medmenneske.