Atle Lundhaug

Litt om i dag.

Det går litt opp og ned i verden og det samme gjør det hos oss for er det et par dager bra så blir alltid minst et par dårlige, men det er rart hvor vant man blir med at det er slik. Håper bare at det blir bedre i morgen når hun skal på dagsenteret, det hadde jo vært moro om hun syntes det var fint å gjøre noe annet. Litt uavhengighet hadde jo vært bra for henne og selvfølgelig det å få litt sosialt samvær. Hun hadde jo jobben sin ute hos de eldre i bygda.

Har hatt litt besøk av vår yngste Pia på joggetur og det var ikke fritt for at jeg nok hadde lyst på å være med for vi hadde mange turer sammen for 20 år siden. Det er relativt mye man plutselig har fått lyst på nå da mulighetene ikke er der. Har sett på sykkelen min et par ganger i dag, den som har gitt meg så mange fine stunder ute i skogen på skogsbilveier og stier. Skal nok ta opp syklinga en dag, men ikke så lenge Vamp er bra i beina han skal få beholde spaserturene sine så lenge han greier. Så får vi se om det blir en tandem offroad, tenker vel det er to,tre år fram og da er det vel kanskje heller ikke brukt for tandem er jeg redd. Ikke så godt å planlegg, men jeg gjør det uansett.

Vi savner fremdeles rørlegger?n som dessverre har kjørt seg bort mellom Skotterud og Østfjell. For å være sikker så kontaktet vi et firma til ettersom han første ble borte og nå er begge borte. Om noen skulle se et par rørleggere med synlig rørleggersprekk og store rørtenger så hjelp dem på rett vei.

Får vel få tak i noen fra Kongsvinger for der er det flere så mulig kommer det noen før fyringssesongen starter opp. Kan bli nokså folksomt om alle kommer på en gang. Tuller jo litt nå da, men synes det er litt for dårlig dette. Om et par år må vi investere i ny sentralfyr og kloakk og da skal jeg vel huske dette for det blir fort store beløp.

Vi måtte jo trene litt Yatzy her i ettermiddag for Eli skal ganske sikker ta en runde med damene på dagsenteret og det er drevne damer i Yatzy der nede. Jeg har sjøl tapt mange runder der og vært nokså fortvilet over det. Historien har lett for å gjenta seg og jeg tapte to runder her hjemme også nå i kveld.

Det blir en spennende dag i morgen og jeg gruer meg litt for det er først gang hun er utenfor min rekkevidde om jeg ser bort fra utredningen på Sanderud i januar og jeg liker det ikke så veldig.

Det ble en del bilder i dag også og det går i sopp for de er så blanke og fine i fargene når sola står på. Fine motiv sopp og godt er det også, men jeg kan for lite om sopp så å plukke selv våger jeg ikke. Må nok lære litt først.

Det var det, ikke så verst mye spennende å komme med idag vi får vel se hvordan det ser ut i morgen.

Ha en fin kveld.