Atle Lundhaug

Løedagskveld i stua.

Lørdagskveld i stua og roen har senket seg på tross av all motbør fra

blogg.no, de driver fremdeles og synes det er festlig å sørge for at småbloggerne får det vanskelig. Men jeg koser meg litt jeg også for jeg har lojale lesere som ikke besøker bloggen min der lenger. I snitt har det vært 6400 innom i uka mens i går og i dag har det ikke vært flere der enn normalt på en halv dag. Betyr sikkert ingenting for blogg.no men de lever jo av reklame så da så.

Må jo bare si at jeg er litt smått forbannet på arogansens høyborg blogg.no selv om jeg er skyld i det som har skjedd selv. Nå er jeg sperret igjen fordi jeg la ut en link til min blogg her, det er visst ikke lov å gjøre det til konkurerende platformer.

5.2. Vi tillater ikke automatisk redirect (videresending) fra din blogg hos blogg.no til blogger på andre platformer eller til andre eksterne websider. Har du byttet til en ny bloggadresse hos oss, tillater vi redirect internt mellom bloggene dine hos blogg.no (men vi anbefaler at du istedet linker til den nye bloggen slik at leserne dine oppdaterer bokmerkene sine).

Aktiv promotering av konkurrerende bloggplattformer på bloggen din kan føre til at den blir utestengt fra bloggmag og forsidene til blogg.no.

Blogger hvis eneste funksjon er å trekke trafikk til andre nettsteder vil bli stengt.

Nok om det for det betyr ingenting i vår hverdag, men så klart er det med på å forsure hverdagen. Vi har stort sett drevet med inneting i dag for regnet har fosset ned i perioder og selvsagt akkurat da vi var ute å gikk med Vamp. Det ble 3 stk bløte til skinnet før vi kom oss hjem. Vi fikk litt besøk idag av et par bøllefrø som livet opp litt i stua. Det er litt kjedelig dette med at Gullhjertet mitt er syk for disse to bøllefrøene brukte å bli hos oss innimellom, nå tør ikke jeg ta sjansen på det for det er ikke bestandig hun tåler så mye støy rundt seg. Da blir hun veldig urolig for det blir mye å ta inn, men det er litt trist for jeg husker så godt at han bestefar og jeg hadde mange fine stunder. Alzheimer har stjålet det meste som var fint i livet og det tenker jeg mye på når lyset er slukket på soverommet. Det livet vi nå har er ikke i nærheten engang av det vi forlot og verre skal det jo bli. Noen ganger er jeg faktisk litt forundret selv over at jeg ikke tipper over, men så er det at det er så godt når jeg ser at hun har det bra. Det er det livet handler om. Det å gi et menneske mulighet til å ha fine dager er tross alt den største gaven man kan få. For hver dag hun kan gå rundt i sitt hjem er med på å gi livet verdi for henne. Nå var hun jo så fornøyd med oppholdet på dagsenteret på fredag at det var bare glede alt sammen.

Nå håper jeg veldig på en løsning på magesmertene også for da har vi mye bra på gang. Det er mange ting jeg har lyst til å prøve bare vi får ro på den magen. Man får være litt optimist.

Nå skal jeg ta meg en bitte liten Jægermester å drepe irritasjonen over en viss boggplatform.

Tusen 💓lig takk til dere så trofaste og lojale lesere som er med på å holde blogglysten opp. Ha en fin kveld.