Atle Lundhaug

Virkelig kjærlighet.

I dag er det fredag og hos de fleste er det taco og litt fredagsgott. Hos oss er det middagfri dag og gottefri dag for Gullhjertet mitt er på dagsenteret og spiser middag der så da blir det kokt egg på meg. Noe fredagsgott blir det ikke pga av hennes mage som blir ugrei og det er jo egentlig like bra. Det er som regel noe søtt og noe veldig salte og ingen av delene er slik veldig bra uansett.

Etter en god natt var formen nokså bra på henne og hun ville faktisk ned på dametreffen. Det er litt leit å reise fra henne for hun ser alltid litt forskrekket ut, men det går da greit. Det er litt godt å slippe ansvaret litt om enn bare en dag.

Det var en glad kjæreste jeg møtte på Helsetunet kl.13.30 hun strålte over hele ansiktet så gjett om jeg ble glad.

Når vi kom hjem så ble det litt som det gamle vanlige, men se det visste jeg jo at det ble for slik er det jo at hun utnytter jo også litt den omsorgen jeg viser henne. Vi har jo hatt 3 døtre så det kan jeg litt om.

Håper virkelig at det finnes en slags løsning som vi kan ty til etter vi har vært på sykehuset på onsdag. Hadde vi fått det til å fungere så hadde jeg blitt mye friere her hjemme. Det er mye utearbeide jeg kunne ha gjort mens hun kunne pusle med sitt, vi hadde fått et mye bedre liv og jeg hadde fått en slags avlastning som hadde gitt nye krefter. Det er krefter som kommer godt med utover det forstår jeg jo nå. Alt som alt må jeg jo si at idag var en fin dag for oss begge. Moro å se at hun var så glad på Helsetunet da vet jeg at hun hadde det fint.

Så var det dette bråket med blogg.no da. Nå har de åpnet for meg igjen, men som sagt slipper jeg ikke et innlegg der før jeg har gått igjennom alle 612. Jeg har klart å fjerne # på 240 hittill så hele helga går med. Dersom dere som leser følger med hit så er det ikke sikkert at jeg blogger direkte noe mer der heller. Nå kan blogg.no være backupblogg og få innleggene et par dager seinere som kopier. Det er sikkert ikke noe tap for åndseliten i norsk bloggs høyborg heller. En gammel gubbe som blogger om en sykdom som hver eneste dag stjeler litt av hans kjære er neppe bloggleserens ønskeblogg heller.

Hver eneste dag ryker ei negl, til og med slike alvorlige ting som vepsestikk i botox lepper blogges det om. Ja og så har vi alle de som skiller lag og ikke gjør det likevel dagen etter, det er jo også viktig å oppdatere seg på. Ute i havet så driver det å bygger seg opp en kjempebølge og norges mest kjente mamma har vondt i hodet. 40 åringen i det rosa miniskjørtet som har unggutta hengende etter seg mens datteren går ned i spagat så tårene triller. Til å med en pappa med hjerte finnes det og selvfølgelig kona til han igjen. Litt rart da å tenke på at om noen år så sitter minst en av dem som omsorgsperson for en med demens. Lykke til.

Jeg har ikke så mye å fortelle deg, men jeg vil allikevel fortelle om en kjærlighet som aldri ble borte, om henne som jeg aldri kommer til å forlate uansett hva som skjer. Hun skal ha et verdig liv og ikke gjemmes bort. Vi skal fortsatt leve for hverandre. Det kommer til å koste mye, men virkelig kjærlighet skal koste.