Atle Lundhaug

Mandag er nå engang mandag.

Mandag er nå engang mandag brukte jeg alltid si da jeg kom heim etter en heller vrang dag i skogen. Slik er det også nå sjøl om det snart er 1 år siden jeg sluttet for å kunne være mer tilgjenglig for Eli. Mandag er ofte plundrete, sikkert fordi det har vært helg og vi har latt ting flyte litt. Det går rett og slett for bra om dagen og da sover jeg litt på jobb og det går ikke. Når det blir litt urolig så spør jeg jo Eli hva det kan være og det er jo ikke sikkert hun opplever det slik som meg. Gang på gang går jeg i denne fellen at jeg spør, men spørsmålet er jo formet slik at svaret er gitt. Vi er så vant med å rådføre oss med hverandre at nå gjør jeg det fordi jeg nesten glømmer at hun er syk. Det er både bra og dumt på engang.

Vi har bare tullet bort dagen idag, men fikk da reparert et punktert hjul på gressklipper’n. Vi har nok å klippe men løvetannen får bli ferdig først, biene og humlene får gjøre seg ferdige først. Litt turer i skog og mark har vi fått og noen fine bilder fikk vi også. Eli fikk et kjempebilde med mobilen og makrolinsa som vi la ut på IG @elilundhaug. Det var ei fin bille som satt på bilen vår. Moro med ting hun klarer nesten sjøl, ikke så greit når man skal dele noe videre. De tar tid turene våre for Vamp er heller ikke så rask lenger dessuten burde han vært litt lettere, men å slanke en kasterert labb er ikke så enkelt og mindre mat enn han får nå er ikke noen løsning. Får vi nok turer til skogs så blir vel noen kilo borte.

Ellers er jeg ikke så fornøyd med at bloggen min er snart en fotoblogg for det er det ikke meningen at den skal være så det må det nok bli litt mindre av. Det skal være ord og tanker om et litt annet liv enn planlagt her. Nå er legger jeg vel ut over 20 bilder i uka her og da blir det mange like på bloggen, ig, fb og flickr. Det er ikke så moro.

Jeg tenker også at kveldsinnlegget mitt skal få komme litt før på ettermiddagen for så får jeg slappe av litt før jeg krabber under dyna. Det snurrer godt under topplokket når jeg legger meg 10 min etter at jeg slo av nettbrettet.

Det var det jeg hadde ikveld. Nå skal jeg slappe av litt.

Det blir ei marihøne i svartvitt ikveld, jeg tar alltid et svartvitt av alle motiv om motivet sitter rolig nok. Et svartvitt, et farge og om mulig splash. Her ble splashbildet ikke så bra og jeg skal ikke vise splashbilder mer lovet jeg jo 😂