Atle Lundhaug

Med truse og bh på glattisen,

Innlegget inneholder usponset reklame, kanskje.

Hos oss er ingenting normalt, det har sikkert du som leser merket for lengst etter snart 1 år med åpen dør. Denne morgenen er jo som alle andre, unormal etter de forutsetninger jeg har for å bedømme noe som normalt da. Jeg begynner så smått å forstå at noen avvikende menn samler på dametruser for med de åpner det seg en fantastisk verden av merkeligheter godt skjult under “dagens outfit ”

Som kjent så er jo jeg steget i gradene fra familieforsørger med litt lite kompetanse på hjemlige sysler til en som nærmest med lysets hastighet har blitt alt fra fremdeles familieforsørger til sykepleier med dårlig lønn på heltid. Inkludert er alle profesjonene imellom.

Dametruser er som alt annet i forskjellig størrelse og her har det blitt en størrelse opp selv om ikke stumpen har blitt nevneverdig større. Forandringen er nok mest i hodet. En skuff merket M og en skuff merket L har det blitt. Merkingen pga at det skal være lettere å vite hvor de hører hjemme for en dag passer jo M og neste ikke, det blir L. Nå har jeg sett meg litt lei på at det finnes en diger skuff til som hun roter veldig med dette litt for store utvalget. Det er slike med rompeballene inni og slike med rompeballene på utsiden. Så er det jo også mange slike som jeg aldri har forstått meg på for de gjemmer liksom ingenting. Det må nærmest se ut litt som en skallet mann med langt hår på sidene og Andycap på toppen. Bruk fantasien for noen nærmere forklaring kommer ikke.

Rydding og minske alternativene var nødvendig og det gjorde vi. Hele skuffen ble borte og jeg tenkte litt på kanskje skulle vi annonsere på nettet å finne en ivrig samler som ville kjøpe noen. Tanken var fristende ettersom inntekten av bloggen min ikke har nådd kr.500 enda og jeg hadde tenkt en større gave til lokale demensforeningen som skulle gi den ønskede fontena til sansehagen.

Kommunen har jo ikke råd til å betale for grunnarbeidet. Alle pengene har gått til å grave opp plassen foran rådhuset der bysten av Hans Børli skal stå.

Jeg har hugge tømmer sammen med salige Hans og jeg er nokså sikker på at han neppe hadde prioritert slik, men,men.

Det var de trusene. Salgstankene ble forlatt til fordel for søppeldunken pga personvernhensyn.

Søppeldunken står nede ved veien og vi har fått en perfekt bob bane ned dit. 50 meter stålis med et tynt lag nysnø. Jeg tenker best i etterkant når alle parametere er samlet til en slags risikoanalyse. Da blir konklusjonen “ det var det jeg visste “ Idag var inget unntak.

Med to store bærepose i hver hånd begynte ferden mot den endelige løsningen på truseproblemet ned til den grå dunken. 3 oser truser og en til å ha hengefrukter i.

Akkurat i det jeg passerte vår stolthet Rododendron forsvant festet under mine Mudboots fra våre bønders salgsgigant Felleskjøpet. Den ville ferden nedover gikk fort og endte i postkassa med et brak, hodet der tanken på glattisen burde vært først. Postkassa er solid metall av den typen som sitter fast i ei støpt plate på bakken så den klarte seg bra.

Det var disse trusene da. Litt luft i posene og min landing måtte jo gå galt, de sprakk !!!!

Så der i det fine lyset fra sola gjennom skyene krabbet jeg rundt på jakt etter truser og bh’r

Så var det på nytt Murphys Law.

Ikke mindre enn 4 biler passerte meg krabbende rundt blant undertøy som hører hjemme på damer.

Jeg løftet aldri blikket for sikkerhet skyld for her passerer ikke så mange fremmede.

Ha en fin dag.

P.s Av igjen personvernhensyn blir det bilde av min boxer, kjøpt hos Jula. Skal lure på om Felleskjøpet og Jula vil betale for reklamen 😂😂😂

Tror nok ikke det.