Atle Lundhaug

Mimring på en fredags morgen.

Da sitter jeg her på morgenen og tenker litt på dagen i går. Etter 5 dager som i grunnen bare har bygd seg opp på en negativ måte så klarte jeg å få snudd det litt i går så det ble en mye bedre dag. Det er fremdeles dette med magen som gir oss så mye problem. Nå skal vi til utredning på Kongsvinger Sykehus onsdag 13. så da håper jeg at vi vet noe mer ellers er jeg redd at det er noen av medisinene hun tar som gir dette magetrøbbelet. Takk og lov så har vi klart få oss noen netter med god søvn igjen og da øker bådet motet og humøret på meg og plutselig er hodet fokusert kun på løsninger. Du synes kanskje det er litt rart, men slik er jeg, en natt god søvn og alt det umulige er blåst bort.

Vi pratet mye om dette med avlastning i går Gullhjertet mitt og jeg, selv om hun har Alzheimer og kanskje ikke oppfatter alt med en gang så kan jo ting gjentas. Hun er ei riktig godame Eli og det jeg mener kanskje er nødvendig det støtter hun. “ Det blir som da du lå borte på tømmerhogging bare omvendt “ sa hun og fikk meg nesten til å måpe. Hun tenker langsomt , men godt. Vi får se hva som komme ut av det på sykehuset, men nå er vi uthvilt og da har ikke jeg lyst til å være uten henne.

Jeg har mye jobb utendørs rundt hus og jordekanter og tenker at jeg skal begynne litt med det når været letter så får vi trent henne på å være litt alene. Hun får jo med seg Vamp og jeg blir jo ikke langt unna huset, det tror jeg blir like bra som avlastning og hun liker å tusle litt rundt innendørs og rydde. Må jo smile litt av den ryddingen da for vi har som regel fullt opp dagen etter med å rydde etter ryddingen.

I dag er det fredag og hun skal på dame treffen og jeg håper magen er snill ellers får jeg hente henne før.

Jeg er fremdeles sperret ute av topplista og forsiden av blogg.no pga feil bruk av #. Den er helt grei, men å stenge folk ute uten å gi advarsel og ikke engang beskjed om at det er skjedd synes jeg vitner om dårlig med respekt for oss litt lenger ned på lista.

Umerket reklame er jo også ulovlig i blogginnlegg, men ser du på topp 15 så lurer du jo på hvorfor de ikke blir sperret. Nå er det jo slik at Stavrum og blogg.no tjener jo også penger på dette så da er det vel greit da.

Vi får se om jeg får med meg mine lesere og får jeg det så bytter jeg bloggplatform for godt. Det er dere som leser som egentlig bestemmer for jeg ønsker lesere. Hvordan skal jeg ellers få vist at det kanskje går å ha et livslangt godt forhold selv om partneren har fått en kronisk hjernesykdom. Alzheimer er det ingen kur for og den er dødlig, men man kan ha et fint liv den tiden man har til disposisjon. Det er dette som er viktig for meg å prøve få til for Gullhjertet mitt. Hun skal ha et fint liv på sine premisser og etter sine forutsetninger det er min livsoppgave og den skal jeg fullføre koste hva det koste vil. Hun har alltid vært der for meg 💓💓💓