Atle Lundhaug

Mye glede i dag.

I dag får jeg vel nesten si at alle problemer er glemt og så koster vi oss å kalle det en gledens dag. Jeg har jo nærmest lyst NAV i bann slik paven gjorde med Martin Luther. Det var nummeret før NAV direktøren måtte gå kanossagang til Østfjell så sint har jeg vært.

I dag kl.15 lå endelig beskjeden om at Gullhjertet mitt fikk sin uføresøknad godkjent. Må ta av meg hatten å takke, men dette kunne de ha ordnet før og spart meg for mye extra telefoner og mange lange nattetimer med økonomiske bekymringer. Uansett så takker jeg NAV for å ha fjernet en byrde fra mine skuldere.

Ikke nok med det nå er også jobben gjort på fyrkjelen så det er bare for meg å få tak på elektriker for å få koblet opp varmekolbene til stor glede for Eidsiva Energi. Nå er vi et bidrag til en mindre forurensende verden for snart er oljefyren en saga blott. Det blir strøm og ved.

Så holdt jeg på å glemme den siste investeringen i vår miljøprofil, varmepumpa. Varmepumpa som skulle komme om 2 – 3 uker ble montert i dag så det må vel kalles rask levering. Litt jobb for elektrikeren gjenstår der også, men vi kan da bruke den. Vi måtte jo prøve mens vi var i Sverige en bråtur og med pumpa innstilt på +30 dro vi og kom hjem til tropevarme får jeg kalle det. Det blir moro like til regningen kommer. Det går nok bra for dette hadde vi spart til.

Mitt mål er at om noe skulle hende meg så ska Gullhjertet mitt kunne fortsatt bo hjemme med litt hjelp. Det gjør godt langt inn i sjelen å vite det for man vet så lite om fremtiden. Nå håper jeg bare at hun blir kvitt den vonde magen og i dag har det faktisk gått rimelig bra, men så har det vært folk og aktivitet her hele dagen også. Det har vel hjulpet på å avlede litt oppmerksomhet også tenker jeg.

Blir litt ekstra spennende i morgen for da skal hun på dagsenteret igjen så jeg håper på en vennlig mage, men det vet vi jo ikke før i morgen.

Da var det litt glede fra oss i dag, en tung slitsom morgen, men en fin avslutning.

Ha en fin kveld.