Atle Lundhaug

Med raggsokk på magen.

God morgen. Oppe kl 5 som vanlig og venter på sola. Det er det samme vanlige med nokså stor frustrasjon på morgenen. Det er magen, men nå det snart en tur på sykehuset å sjekke den magen så fort vi får time og siden vi bor i Norge så går det vel 4-6 uker. Hun var på dagsenteret i går også, men er ikke overbegeistret så neste gang skal jeg heller hente henne før slik at det ikke blir som tvang. Det tror jeg er viktig.

Jeg fikk lufta ut av slangene i badegulvet også så nå er det snart 26 grader og Eli har alt prøv ligget stranda vår med raggsokken min på magen. I raggsokken er det ris og den varmer vi opp i mikron 3 min på 900W er akkurat passe. Med den varme raggsokken på magen blir livet mye bedre. Nå er det bare få temperaturen opp mot + 35 og inn med ei palme så blir følelsen der. En paraply med Wing på har vi jo allerede etter flere turer med selskapet. Slettes ikke så verst dette.

Det blir litt bursdagsfeiring i dag så vi får vel ta en lang forberedelse til det for hun blir litt urolig med mye folk det har jeg merket.

Det ble en kort oppdatering for her venter støvsugeren på føreren og vaskebøtta på moppen sin.

Ja,ja så var det kvelden hos oss. I dag har Gullhjertet mitt vært på dagsenteret igjen og det gikk vel slik nesten bra for det ble 6 -7 telefonsamtaler i løpet av 5 timer, men så er det jo godt også å vite at hun er så avhengig av meg for som en sa du må ha vært en snill ektemann siden Eli er så avhengig av deg . Ikke vet jeg, men det er godt å høre fra henne når hun er borte litt.

I dag leverte jeg henne på 1 A selv men uff så leit det var å reise fra henne, det ble ble klump i halsen og mange rare tanker. Jeg tenkte om det var for alltid hun skulle være der. Det er min store skrekk i livet å måtte overlate Gullhjertet mitt til andre, jeg prøver på et vis å forberede meg på den dagen, men klarer ikke helt å tenke tanken.

Det ble en travel dag med mye å ordne, men litt kos fikk jeg da også med meg.

Litt sosialt samvær hos han Knut. Han Knut er det siste ærlige handelsmann bruker jeg si for det er så godt som umulig å få kjøpt noe man kanskje ikke trenger. Jeg hadde lyst på en ny sele til ryddesaga, men den jeg ville ha den mente han var for dyr så je måtte pent kjøpe den han mente jeg trengte.

KK Skog og Hage på Skotterud og du er en opplevelse rikere. Jeg fikk litt rabatt idag.

Koselig med en prat til en kaffekopp det var dagens høydepunkt.

Det er tunge stunder så en slik prat er viktig for meg.

Nå tror jeg nesten det er senga for jeg er dødstrøtt og det samme er Gullhjertet mitt. I morgen må jeg lufte badegulvet for det ble kaldt etter at vi måtte tømme fyrkjelen for å skifte en ventil. Så blir det litt bursdag på oss i morgen også.

Det ble litt lite blogg i dag så jeg får skjerpe meg litt, men nå er jeg trøtt. Ha en fin kveld.