Når alle har fått sitt.

Da har vi fått unna morgenstell, frokost og en god times tur med Vamp. Litt mat her å så blir det gressklipping på meg eller å låne et par sauer. Idag er vi trøtte begge to for klokka ble farlig nær middnatt før dyna havnet oppunder nesa. Snorkedyret mitt klarte slokne med en gang ryggen traff madrassen og med nesa begravd inni håret mitt på venstre side dro hun igang V8. Jeg skrudde av motoren direkt med et par vennlige dytt. Resultatet ble en lang seanse med smattelyder før V8’n dro igang igjen, nytt dytt og en blytung arm la seg over strupen min. Med pustevansker og hørselsskader vrei jeg meg over på venstre side og da ble pustevanskene bort og lyden av V8’n stillnet. Jeg sovnet.

Kl. 6 sto vi opp.

Så var det glutenfritt brød som smaker godt har vi prøvd å finne lenge, men nei glutefritt skal smake vondt har noen bestemt. Nå har vi faktisk funnet et hos Kiwi som vi sikkert har gått forbi mange ganger uten å legge merke til. Det kalles Kjernebrød og er fra Bakehuset.

Det er basert på rismel. Har akkurat satt meg ned for å se på innholdet. Ser at det kan inneholde sporer av egg, melk,sennep og lupin.

Spiste av brødet i går og jeg merker ingenting av melka som jeg også reagerer på i tillegg til gluten. Det er et grovbrød og de har også en lofftype om noen liker det.

Håper på noen kroner for den reklamen 😂😂

Brødet var så godt at det vil også Eli ha av og det er bra for gluten kan vi klare oss uten. Prisen kunne jo vært lavere for kr.49,90 er jo ikke direkte billig.

Ellers så tenker jeg at hester er noe av det fineste man kan ha i kulturlandskapet for de etterlater seg beiter kledt i gull. Når vi mennesker høster er det som regel tomt og det blir ikke igjen gull, det blir ingenting.

Nå er jeg så godt som tom og har ingenting å skrive om så da tar vi og går til sengs her i gammelstuen. Imorra får jeg lese litt aksjekurser å se om jeg kan blogge om det.

God natt.