Atle Lundhaug

Noen ganger blir man ekstra glad.

Når jeg ser en sommerfugl sitte slik å varme vingene sine tidlig på morgenen så fylles jeg med glede og en indre ro som ikke lar seg beskrive. Da vet jeg at å være tålmodig nok og vente lenge nok har gitt resultat. Den åpnet vingene og lot meg få ta bildet. Utrolig vakkert.

Vi skulle som jeg fortalte opp til Sanderud for kontroll på hvordan det går med Eli. Hun gruet seg veldig igår og var litt ute av balanse. Egentlig var det ikke testingen i seg sjøl hun gruet seg til, men hun var redd vi ikke skulle reise hjem sammen. Det var det siste hun sa før vi gikk til sengs. Vår yngste datter Pia ble med og Vamp var med så da var hun nok tryggere på at vi skulle hjem sammen. Jeg var litt spent da vi la oss om hun ville sovne ettersom hun var redd, men hun sovnet med en gang på armen min og våknet ikke før kl.06.30. Jeg var litt urolig sjøl så jeg var mye våken, men hun sov. Det er vel ikke mulig å få en større tillit og kjærlighetsrklæring enn det at hun var trygg på min arm. Vi hører sammen.

Hun var litt nervøs så da ble det ingen testing bare en samtale hver for oss, men jeg forsto på legen vår Peter O. Horndalsveen at han var veldig fornøyd med utviklingen. Jeg mener sjøl at hun er tilbake der hun var første gang hun ble testet på Sannerud 22/11-16. Det var før alt gikk veldig galt. Det var ikke fritt for at jeg var litt stolt de jeg satt. Det er også veldig godt å få høre at når våre tre jenter tar med seg mamma en tur så vil hun hjem til meg med en gang. Jeg blir jo også veldig urolig når hun ikke er der. Vi hører sammen.

Når du sitter slik og prate så får du liksom en slags lykkefølelse fordi du vet hvor mye du elsker. Vi er på det viset veldig heldige som får oppleve hva vi føler for hverandre. Det er mange som tror de føler, men det er først i slike kriser du får disse » åpenbaringene» om man kan kalle det for noe slikt. Du blir varm innvendig.

Det gir veldig mye energi å få en slik tilbakemelding som jeg fikk idag og det kommer nok godt med for kampen mot alzheimer tar jo aldri slutt.

Sjøl om vi taper til slutt så vinner vi allikevel fordi vi aldri gir opp hverandre.