Atle Lundhaug

Endelig.

Endelig er alt jeg tenkte for 5 minutter siden, endelig fikk jeg satt meg ned for å slappe av litt. Rett og slett en slitsom dag. Det begynte med litt husarbeide i andre etasje for det var en god stund siden. Kanskje skulle vi sove ei natt i hvert soverom slik at vi måtte gjøre rent 2 oftere. Ikke så mye hjelp å få av Eli for hun har fått så vondt i ryggen slik har det vært en del dager på morgenen. Noen småting fikk hun da gjordt, men det går veldig seint for det er vanskelig å bli helt ferdig før hun begynner på noe nytt. Det er jo ikke så ille da for det hun gjør slipper jo jeg. Litt tur med Vamp ble det og litt tåkebilder ble det.

En hastetur til Kongsvinger måtte vi også, vi måtte ha noe til bilen. I morgen blir det jo tur til Hamar og da blir det ikke tid til slikt. Så plutselig var det middag. Vi har litt for høyt tempo om dagen og det må vi dempe litt, men det får vente til onsdag. Hun gruer seg til i morgen så jeg har brukt litt tid på å få henne til å forstå at hun skal hjem igjen. Vi får med oss yngste datter Pia så blir det mer som en slags familietur så slipper hun uroe seg unødig.

Hun var blid og fornøyd idag og vi har hatt en lattermild tone på morgen og kveldsturen med Vamp, men jeg synes hun husker dåligere enn før for ting for ting hun spurte etter for en time siden må jeg gjennta igjen. Det har vært noe de to tre siste dagene, men jeg har ikke helt fått grepet på hva det er. Sikkert bare jeg som er overfølsom en periode. To ting er jeg sikker på for det har jeg notert meg de siste dagene, hun er trøttere og mer ukonsentrert. Det er derfor jeg har lyst til å kutte ut Remeron på kvelden eller kanskje få en svakere. Hun sier sjøl at hun ikke trenger en pille mot depresjon, men så er det jo ikke så godt å vite hvordan det er uten. Vi får ta det opp med legen imorra. Men trøttere det er hun det er jeg sikker på.

Vi får ta en titt på våre dager med lupe å se hva vi finner ut for noe er feil her. Vi må gjøre dagene litt mer kjedlige tenker jeg for det kan fort bli for mange inntrykk. Det skal bli mye tursekk og gummistøvler nå når snøen er borte.