Atle Lundhaug

Nytt oppdrag idag.

Det ble nye oppdrag på besøkshunden vår idag for skulle på besøk til en av de større boenhetene for eldre her. Et fint og lyst bygg med 22 boenheter, hver og en har sin egen leilighet. Dette synes jeg er en fin måte å bygge eldreboliger på for samtidig som man har sitt eget private så er det fellesareale der de kan ha det sosialt. Om jeg engang ikke skulle klare meg sjøl helt kunne jeg tenkt meg å bo slik faktisk. Vi har ikke vært her på besøk med Vamp før, men det var moro for her var det mange Eli og jeg kjente fra før så vi gleder oss allerede til neste gang.

Til og med to skogsturer har vi fått presset inn idag. Som vanlig fikk vi med oss noen bilder idag også, men det er noe galt med yndlingsobjektivet mitt, det var rett og slett ikke samarbeidsvillig idag. Kanskje var det øya mine som ikke var i form for detblir litt mange kveldstimer med nettbrettet. Clossiana selene  heter forresten denne sommerfuglen og den er fra ifjor for den har ikke kommet seg ut av vinterdvalen riktig enda her, en 3 ukers tid så er den nok på plass.

Hun er trøtt idag gullhjertet mitt av en eller annen grunn, men det blirblitt hektisk når det blir mange å prate med. Vi har jo gjordt litt heime også i tillegg så det er vel ikke så rart egentlig.

Nå ønsker vi oss virkelig litt sommer for vind har det vært i heile vår og da blir det kaldt sjøl om sola er oppe. Akkurat i skrivende stund ser det dårlig ut for imorra og det er litt dumt for vi hadde planlagt en litt lengre tur til skogs med mat og kaffe, vi kan jo håpe.

Det var vel det jeg hadde å si ikveld. Ha en fin kveld videre.