Veldig trøtt idag

Nå har jeg redusert betraktlig på mitt offentlige liv og kuttet ut et par gallerier som jeg legger ut bilder på. Det er slitsomt å skulle legge stadig forskjellige bilder på hvert sted. Det fører til veldig mye pes og det må jeg prøve å bli kvitt noe av. Vi bruker bildene som terapi for Eli, men når det blir for mye så blir det for mye for oss begge og vi får en for spennende hverdag. Spenning = uro og det skal vi ikke ha. Vi må tilbake til en kjedlig regulert hverdag da blir det best. Vi hadde en del oppgaver som vi også har sagt ifra oss for jeg brenner lyset midt på slik det er nå.

Et lite glass whisky varmer god og er bra for nervetrådene i hjernen som blir angrepet av alzheimer, jeg kaller det forebyggende. Det finnes faktisk forskning på nytteverdien av whisky.  Jeg må holde meg frisk ellers går det igjen utover gullhjertet mitt. Du aner ikke hvor mye tankener det er om egen helse og det regner jeg fleire omsorgspersoner enn meg plages med.

Det snør potitgull her nå og vi har tenkt å tusle opp i senga nå slik at også jeg får ei lang natt. Det får bli tv på senga kveld for vi har bestemt oss for at kl.21.30 skal vi i seng. For min del har det blitt 23.30 til 00.00 og seinere.

Med et humør på bånn og tunge øyelokk får jeg si god natt.